Garnituri

Felii Bacon

5.00 lei

Un burger de pui #pebune cere două felii extra de bacon, așa că cere și vei primi!

8
g
419
kcal
Mini-surprize
Crunchy

Valori Nutriționale, Alergeni și Ingrediente Produs

Conține
Felii Bacon

Bacon crispy 8g (5E) 1044.8 kJ/261.2 kcal

Ingrediente: piept de porc fara os (provenienta UE), pulpa de porc, amidon, sare, apa, stabilizatori (di si tripolifosfat de sodiu), zaharuri (dextroza, glucoza), antioxidanti (citrat de sodiu), agent gelatinizant (caragenan), arome, colorant (suc de ridiche), conservant (nitrit de sodiu, acetat de sodiu)

Valoare energetică (kJ)Valoare energetică (kcal)Grăsimi (g)din care acizi grași saturaţi (g)Glucide (g)din care zaharuri (g)Fibre (g)Proteine (g)Sare (g)
Bacon 1044.8261.220.412.31.20.5-18.21.85

Informatiile cu privire la valorile nutriționale ale produselor standard KFC sunt complete.

Valorile afișate sunt rezultatele per 100 g sau per 100 ml produs și provin din testele efectuate în laboratoare acreditate, în numele KFC, date publicate și informații puse la dispoziție de furnizori. Consumul de referință al unui adult obisnuit (8400 kJ/2000 kcal).

Unele produse vândute în restaurantele KFC nu sunt prezente în acest tabel de valori, în special cele de sezon și cele nou promovate. Valorile nutriționale pot prezenta variații în funcție de sezon, locație și alți factori (rotunjirea numărului zecimal), putând suporta modificări fără o inștiințare prealabilă.

Informaţiile cuprinse aici corespund situaţiei reale de la punerea în imprimare Editia 1, Revizia 20 din 27.10.2023.

Conține
Felii Bacon

NOTA: Toate produsele KFC pot contine urme de substante alergene (gluten, crustacee, oua, peste, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, lipin, moluste si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti) ce provin din materiile prime obtinute in fabrici ce proceseaza alimente cu continut de substante alergene.