Garnituri

Cartofi Prăjiți

6.00 /8.50 /9.90 lei

Ce-ar sta bine lângă puiul nostru #pebune? O porție mică, medie sau mare de cartofii prăjiți! Love at first bite.

60/90/120
g
307
kcal
Perfect prăjiți
Importanți

Valori Nutriționale, Alergeni și Ingrediente Produs

Conține
Cartofi prăjiți

Cartofi prajiti (*produs/din produs decongelat) 60g / 90g / 120g (2E) 1286 kJ/307 kcal

Ingrediente: cartofi prajiti partial / precopti [cartofi (96%), ulei de floarea-soarelui (4%), stabilizator E450i] / (cartofi (96%), ulei de floarea soarelui (4%), dextroza, stabilizator E450), ulei pentru prajit [uleiuri vegetale (floarea soarelui, floarea soarelui high oleic, rapita, in proportii variabile), antispumant E900], sare.

Valoare energetică (kJ)Valoare energetică (kcal)Grăsimi (g)din care acizi grași saturaţi (g)Glucide (g)din care zaharuri (g)Fibre (g)Proteine (g)Sare (g)
Cartofi prajiti (*produs/din produs decongelat) (2E) 128630714.292.5839.190.703.793.560.15

Informatiile cu privire la valorile nutriționale ale produselor standard KFC sunt complete.

Valorile afișate sunt rezultatele per 100 g sau per 100 ml produs și provin din testele efectuate în laboratoare acreditate, în numele KFC, date publicate și informații puse la dispoziție de furnizori. Consumul de referință al unui adult obisnuit (8400 kJ/2000 kcal).

Unele produse vândute în restaurantele KFC nu sunt prezente în acest tabel de valori, în special cele de sezon și cele nou promovate. Valorile nutriționale pot prezenta variații în funcție de sezon, locație și alți factori (rotunjirea numărului zecimal), putând suporta modificări fără o inștiințare prealabilă.

Informaţiile cuprinse aici corespund situaţiei reale de la punerea în imprimare Editia 1, Revizia 20 din 27.10.2023

Conține
Cartofi prăjiți

Alergeni: pot contine gluten, lactoza

NOTA: Toate produsele KFC pot contine urme de substante alergene (gluten, crustacee, oua, peste, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, lipin, moluste si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti) ce provin din materiile prime obtinute in fabrici ce proceseaza alimente cu continut de substante alergene.