APLICĂ PENTRU UN JOB #PEBUNE

Ești la început de carieră, poate chiar în căutarea primului job? Ai mai lucrat sau ești angajat, dar vrei să faci o schimbare? Indiferent de momentul în care te afli, ai ajuns în locul potrivit.

Căutăm colegi ca tine, alături de care să formăm echipe profesioniste, iar ție îți oferim șansa de a fi tu însuți și de a te dezvolta așa cum îți dorești. Pentru că oferim mai mult decât un simplu job. Suntem locul în care poți să crești, unde te vei simți apreciat și respectat, în care vei învăța multe și ne vei învăța multe.

Vrem să vii la job cu dorința de a face lucruri frumoase împreună, tocmai de aceea suntem alături de tine în fiecare etapă a formării tale, ascultându-te și încercând să îți oferim fix ce ai nevoie: confort, program flexibil, echipe cu oameni #pebune, recunoașterea meritelor, posibilitatea de a avea o carieră și șansa de a face ce îți place.

APLICĂ AICI

MERITĂ SĂ LUCREZI LA KFC? CLAR, DA.

Ai șansa de a lucra într-un un mediu dinamic, sigur și profesionist.

Îți oferim cadrul propice și sprijin pentru construirea unei cariere, pentru că și noi suntem o companie în permanentă dezvoltare.

Îți poți alege programul de lucru care ți se potrivește, pentru că respectăm nevoile tale și prețuim timpul tău liber.

Punem la dispoziția ta diverse beneficii care să îți facă viața mai frumoasă.

Îți oferim posibilitatea de a te implica în cauze de voluntariat și de a fi aproape de comunitățile în care activăm.

Te încurajăm să fii tu însuți și te asigurăm că te vei simți ascultat și apreciat, pentru că susținem diversitatea în echipele noastre.

FOȘTI COLEGI KFC SPUN ACELAȘI LUCRU

APLICĂ

POȚI SĂ TE DEZVOLȚI LA KFC?
DA, ȘI AI TOT SUPORTUL NOSTRU

Suntem alături de tine, te susținem și ne asigurăm că ai tot sprijinul necesar să te dezvolți în cadrul companiei.
De aceea, încă din prima ta zi cu noi, un coleg se va ocupa de pregătirea ta, prin sesiuni de instruire, completate cu modulele de cursuri online.

Pentru că ne plac lucrurile clare și bine făcute, uite și un exemplu de parcurs profesional realizabil într-un restaurant KFC:

Iar cariera ta poate continua dincolo de restaurant – în cadrul KFC, în poziții manageriale, sau în cadrul companiilor din Grupul Sphera, din care KFC face parte.

MANAGERI KFC POVESTESC PARCURSUL LOR

Hai să povestim mai multe la un interviu.
Aplică AICI și vino să ne cunoaștem!

KFC ÎN CIFRE

PESTE
90
restaurante
PESTE
3000
angajați
PESTE
35
orașe la nivel național