Oferte #pebune și pe loc

Oferte găsești peste tot, dar ofertele #pebune sunt doar la un cupon distanță.
Rămâi pe frecvența KFC ca să fii la curent cu toate ofertele disponibile.

Fii primul care află când avem oferte noi la KFC

Pregătim mereu oferte noi, așa că lasă-ne datele tale ca să fii printre primii care află despre ele.

Câmp obligatoriu! Numele trebuie să conțină cel puțin {{$v.nume.$params.minLength.min}} caractere!
Câmp obligatoriu! Prenumele trebuie să conțină cel puțin {{$v.prenume.$params.minLength.min}} caractere!
Câmp obligatoriu! Oraș / Localitate trebuie să conțină cel puțin {{$v.localitate.$params.minLength.min}} caractere!
Câmp obligatoriu! Adresa de e-mail este invalidă!

Înțelegem importanța datelor tale cu caracter personal, motiv pentru care prelucrarea lor se va face doar cu consimțământul tău.

Pentru a-ți putea trimite informații personalizate cu caracter comercial din partea US Food Network SA, te informăm că vom colecta și procesa următoarele date cu caracter personal: nume, prenume și e-mail. Datele tale nu vor fi procesate în niciun alt scop, decât cu consimțământul tău prealabil. Pentru mai multe informații poți consulta Politica de prelucrare a datelor. Îți poți retrage oricând consimțământul ori solicita informații suplimentare contactându-ne la: protectiadatelor@kfc.ro.

În situația în care nu veți acorda consimțământul pentru procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în scopurile mai sus menționate, abonarea la newsletter nu se va putea realiza.

Câmp obligatoriu! Pentru a vă trimite informații cu privire la produsele, serviciile, campaniile publicitare și ofertele noastre, avem nevoie de acordul dumneavoastră expres în acest sens.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Regulamentul campaniei Oferte #pebune 21 septembrie 2020 – 18 octombrie 2020

Cupoanele sunt valabile în toate restaurantele KFC din România, exclusiv pentru comenzile plasate la casa de marcat și la kiosk. Pentru achiziția produselor cuponul trebuie prezentat și predat lucrătorului de la casa de marcat ori scanat la sistemul KIOSK.
Oferta este valabilă în perioada 21 septembrie - 18 octombrie 2020 și nu se cumulează cu alte promoții, reduceri sau oferte.