Sosuri

Sos cu Roșii și Usturoi

4.30 lei

Orice merge cu sos, când sosul merge cu orice.

349
kcal
Delicios 😋

Valori Nutriționale, Alergeni și Ingrediente Produs

Conține
Sos cu roșii și usturoi

Sos cu rosii si usturoi (8E) 1441 kJ/349 kcal

Ingrediente: apa, ulei de floarea-soarelui 32% (origine din UE), zahar, mustar 4.5% (apa, mustar boabe, otet de alcool, zahar, sare, amidon modificat din porumb, stabilizator guma xantan, colorant betacaroten, amestec condimente), amidon modificat din porumb, pasta de tomate (3%) (origine din afara UE), gem de caise, otet de alcool, usturoi pudra 1.3% (origine din UE si din afara UE), sos cu aroma de lamaie, sare iodata, usturoi granulat 0,8% (origine din UE si din afara UE), acidifianti (acid lactic, acid citric), piper negru, stabilizator guma xantan, conservanţi (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), antioxidant calciu disodic EDTA.

Valoare energetică (kJ)Valoare energetică (kcal)Grăsimi (g)din care acizi grași saturaţi (g)Glucide (g)din care zaharuri (g)Fibre (g)Proteine (g)Sare (g)
Sos cu rosii si usturoi 144134932.203.4013.608.400.500.801.10

Informatiile cu privire la valorile nutriționale ale produselor standard KFC sunt complete.

Valorile afișate sunt rezultatele per 100 g sau per 100 ml produs și provin din testele efectuate în laboratoare acreditate, în numele KFC, date publicate și informații puse la dispoziție de furnizori. Consumul de referință al unui adult obisnuit (8400 kJ/2000 kcal).

Unele produse vândute în restaurantele KFC nu sunt prezente în acest tabel de valori, în special cele de sezon și cele nou promovate. Valorile nutriționale pot prezenta variații în funcție de sezon, locație și alți factori (rotunjirea numărului zecimal), putând suporta modificări fără o inștiințare prealabilă.

Informaţiile cuprinse aici corespund situaţiei reale de la punerea în imprimare Editia 1, Revizia 20 din 27.10.2023.

Conține
Sos cu roșii și usturoi

Alergen: mustar

NOTA: Toate produsele KFC pot contine urme de substante alergene (gluten, crustacee, oua, peste, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, lipin, moluste si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti) ce provin din materiile prime obtinute in fabrici ce proceseaza alimente cu continut de substante alergene.