Salate

Veggie

17.00 lei

Salată veggie la KFC?! Bineînțeles, ia-ți o salată de legume cu salată verde, sfeclă roșie, roșii cherry, castraveți, boabe de porumb și sosul tău preferat la alegere: Yoghurt, Ierburi aromatice sau Vinaigrette.

200
g
24
kcal
Lejeră
Bună oricând 🥗

Valori Nutriționale, Alergeni și Ingrediente Produs

Conține
Veggie

Salata Veggie 200g 102 kJ/24 kcal

Ingrediente: Mixt salata (120g) (Endivia, Frisee, sfecla rosie in proportii variabile), boabe de porumb (40g) (porumb dulce boabe, apa, zahar, sare iodata), rosii

+ un sos la alegere vezi ingrediente, alergeni si nutritionale la fiecare componenta din sectiunea sosuri

Valoare energetică (kJ)Valoare energetică (kcal)Grăsimi (g)din care acizi grași saturaţi (g)Glucide (g)din care zaharuri (g)Fibre (g)Proteine (g)Sare (g)
Veggie 102240.600.103.690.100.060.960.38
Sos Iaurt 87421120.001.806.304.10-1.101.30
Sos Herbs 82319918.901.505.904.40-0.801.60
Sos Vinegar&Oil 130431630.802.208.508.40-0.102.20

Informatiile cu privire la valorile nutriționale ale produselor standard KFC sunt complete.

Valorile afișate sunt rezultatele per 100 g sau per 100 ml produs și provin din testele efectuate în laboratoare acreditate, în numele KFC, date publicate și informații puse la dispoziție de furnizori. Consumul de referință al unui adult obisnuit (8400 kJ/2000 kcal).

Unele produse vândute în restaurantele KFC nu sunt prezente în acest tabel de valori, în special cele de sezon și cele nou promovate. Valorile nutriționale pot prezenta variații în funcție de sezon, locație și alți factori (rotunjirea numărului zecimal), putând suporta modificări fără o inștiințare prealabilă.

Informaţiile cuprinse aici corespund situaţiei reale de la punerea în imprimare Editia 1, Revizia 20 din 27.10.2023.

Conține
Veggie

NOTA: Toate produsele KFC pot contine urme de substante alergene (gluten, crustacee, oua, peste, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, lipin, moluste si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti) ce provin din materiile prime obtinute in fabrici ce proceseaza alimente cu continut de substante alergene.