Pui

Hot Wings®

13.00 /20.50 /26.50 lei

Fericirea vine în doze picante: aripioare de pui, învelite în crustă crocantă. Alege între 1, 5 sau 8 Hot Wings®.

25/125/200
g
299
kcal
Spicy
Adorabile

Valori Nutriționale, Alergeni și Ingrediente Produs

Conține
Hot Wings®

HOT WINGS® (Aripioare picante) (4E) 1248 kJ/299 kcal

1 buc. 25g / 5 buc. 125g / 8 buc. 200g

Ingrediente: 18g/91g/146g bucati de aripa cu un os si bucati de aripa cu doua oase *produs/din produs decongelat. Poate proveni si din produs refrigerat, apa, condimente: sare, potentiator de aroma E621, ardei soiul Cayenne, paprika, aroma naturala de chilli, usturoi pudra), 7g/34g/54g crusta crocanta [faina de grau, / agenti de afanare E450 si E500, faina de grau / (contine calciu, fier, vitamina B3, vitamina B1), dextroza, ulei din seminte de rapita (antispumant E900)], ulei pentru prajit [uleiuri vegetale (floarea soarelui, floarea soarelui high oleic, rapita, in proportii variabile), antispumant E900] "

Valoare energetică (kJ)Valoare energetică (kcal)Grăsimi (g)din care acizi grași saturaţi (g)Glucide (g)din care zaharuri (g)Fibre (g)Proteine (g)Sare (g)
Hot Wings® 124829919,50 3,58 10,67 <0,1 <0,1 20,25 1,44

Informatiile cu privire la valorile nutriționale ale produselor standard KFC sunt complete.

Valorile afișate sunt rezultatele per 100 g sau per 100 ml produs și provin din testele efectuate în laboratoare acreditate, în numele KFC, date publicate și informații puse la dispoziție de furnizori. Consumul de referință al unui adult obisnuit (8400 kJ/2000 kcal).

Unele produse vândute în restaurantele KFC nu sunt prezente în acest tabel de valori, în special cele de sezon și cele nou promovate. Valorile nutriționale pot prezenta variații în funcție de sezon, locație și alți factori (rotunjirea numărului zecimal), putând suporta modificări fără o inștiințare prealabilă.

Informaţiile cuprinse aici corespund situaţiei reale de la punerea în imprimare Editia 1, Revizia 20 din 27.10.2023.

Conține
Hot Wings®

Alergen: gluten

NOTA: Toate produsele KFC pot contine urme de substante alergene (gluten, crustacee, oua, peste, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, lipin, moluste si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti) ce provin din materiile prime obtinute in fabrici ce proceseaza alimente cu continut de substante alergene.