Deserturi

Choco Cookie

8.00 lei

După o porție de pui #pebune, Choco Cookie cu bucățele irezistibile de ciocolată intră la fix!

498
kcal
Aluat fraged
Iubește ☕️

Valori Nutriționale, Alergeni și Ingrediente Produs

Conține
Choco Cookie

Choco cookie (4E) 2085 kJ/498 kcal

Choco cookie (*produs/din produs decongelat) - prajitura cu bucati de ciocolata 70g [faina de grau, ciocolata lapte 16% (zahar, lapte praf integral, unt de cacao, masa cacao, emusifiant lecitina din soia, aroma naturala vanilie), ciocolata 16% (zahar, masa cacao, unt cacao, praf de zer (lapte), emulsifiant lecitina din soia, aroma naturala de vanilie), zahar brun usor (zahar, melasa din trestie de zahar), zahar, unt (lapte), ulei vegetal (palmier, rapita), sirop zahar invertit, praf integral de oua, agenti de afanare bicarbonat de sodiu si difosfat de sodiu, lapte degresat praf, sare, emulsifiant E471, stabilizator guma xantan, aroma naturala]

Valoare energetică (kJ)Valoare energetică (kcal)Grăsimi (g)din care acizi grași saturaţi (g)Glucide (g)din care zaharuri (g)Fibre (g)Proteine (g)Sare (g)
Choco Cookie 208549824.0013.0063.0040.00-4.900.58

Informatiile cu privire la valorile nutriționale ale produselor standard KFC sunt complete.

Valorile afișate sunt rezultatele per 100 g sau per 100 ml produs și provin din testele efectuate în laboratoare acreditate, în numele KFC, date publicate și informații puse la dispoziție de furnizori. Consumul de referință al unui adult obisnuit (8400 kJ/2000 kcal).

Unele produse vândute în restaurantele KFC nu sunt prezente în acest tabel de valori, în special cele de sezon și cele nou promovate. Valorile nutriționale pot prezenta variații în funcție de sezon, locație și alți factori (rotunjirea numărului zecimal), putând suporta modificări fără o inștiințare prealabilă.

Informaţiile cuprinse aici corespund situaţiei reale de la punerea în imprimare Editia 1, Revizia 20 din 27.10.2023.

Conține
Choco Cookie

Alergeni: gluten, oua, lactoza, soia

NOTA: Toate produsele KFC pot contine urme de substante alergene (gluten, crustacee, oua, peste, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, lipin, moluste si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti) ce provin din materiile prime obtinute in fabrici ce proceseaza alimente cu continut de substante alergene.