Smart Choice

Smart Menu

25.50 lei

Cine-i smart își ia direct un Smart Menu cu produsele preferate. Ai 2 Crispy Strips®, 3 Hot Wings®, o porție mică de cartofi prăjiți, o răcoritoare la 0.3L și un sos KFC la alegere.

Crispy Strips®
2 x
Crispy Strips®
Hot Wings®
3 x
Hot Wings®
porție cartofi prăjiți
1 x
porție cartofi prăjiți
Răcoritoare
1 x
Răcoritoare
un sos la alegere
un sos la alegere
Ofertă Smart
Iconic

Valori Nutriționale, Alergeni și Ingrediente Produs

Conține
Smart Menu

3 Hot Wings® (75g)

2 Crispy Strips® (60g)

o porție mică de cartofi prăjiți (60g)

o băutură răcoritoare pahar (0.3L)

1 sos KFC la alegere (54g)

Valoare energetică (kJ)Valoare energetică (kcal)Grăsimi (g)din care acizi grași saturaţi (g)Glucide (g)din care zaharuri (g)Fibre (g)Proteine (g)Sare (g)
Smart Menu 85720510.121.7318.262.861.319.510.75

Informatiile cu privire la valorile nutriționale ale produselor standard KFC sunt complete.

Valorile afișate sunt rezultatele per 100 g sau per 100 ml produs și provin din testele efectuate în laboratoare acreditate, în numele KFC, date publicate și informații puse la dispoziție de furnizori. Consumul de referință al unui adult obisnuit (8400 kJ/2000 kcal).

Unele produse vândute în restaurantele KFC nu sunt prezente în acest tabel de valori, în special cele de sezon și cele nou promovate. Valorile nutriționale pot prezenta variații în funcție de sezon, locație și alți factori (rotunjirea numărului zecimal), putând suporta modificări fără o inștiințare prealabilă.

Informaţiile cuprinse aici corespund situaţiei reale de la punerea în imprimare Editia 1, Revizia 20 din 27.10.2023.

Conține
Smart Menu

Cereale cu conținut de gluten

NOTA: Toate produsele KFC pot contine urme de substante alergene (gluten, crustacee, oua, peste, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, telina, mustar, seminte de susan, lipin, moluste si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti) ce provin din materiile prime obtinute in fabrici ce proceseaza alimente cu continut de substante alergene.