KFC inaugurează cel de-al doilea restaurant din Alba Iulia

 
KFC inaugurează cel de-al doilea restaurant din Alba Iulia, în urma unei investiții de circa 500.000 de euro
 
KFC inaugurează cea de-a doua unitate din Municipiul Alba Iulia, în urma unei investiții de aproximativ jumătate de milion de euro. Noul restaurant reflectă angajamentul companiei de implementare a strategiei privind expansiunea la nivel local și consolidarea prezenței brandului în zone importante ale țării.  
 
„Ne bucurăm de fiecare nouă deschidere, care ne aduce și mai aproape de consumatorii noștri, de data aceasta în Carolina Mall din Alba Iulia, restaurantul fiind parte din planul de dezvoltare pe care ni l-am stabilit pentru acest an. Focusul nostru rămâne diversificarea, atât la nivel de portofoliu, prin tipurile de restaurante inaugurate - de tip Drive-Thru, în centre comerciale sau stradale - pentru a răspunde cererilor variate de consum, cât și prin investițiile în digitalizare, designul restaurantelor și inovațiile la nivel de produse. În același timp, ne consolidăm poziția de lider și contribuitor activ la dezvoltarea industriei de QSR din România", a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.  
 
Noua unitate KFC, amplasată la etajul 1 al centrului comercial Carolina Mall din Municipiul Alba Iulia, în zona de food court, pe Strada Alexandru Ioan Cuza, este operațională începând cu data de 31 august. Cu un design contemporan, restaurantul este dotat cu meniuri digitale și kiosk-uri menite să eficientizeze procesul de comandă, iar clienții au la dispoziție un sistem special în zona caselor de marcat, care oferă vizibilitate în ceea ce privește pregătirea comenzii și separarea zonelor de plasare și preluare. Restaurantul este deschis zilnic în intervalul orar 10:00 - 22:00.
 
Restaurantul pune la dispoziția comunității locale 30 de noi locuri de muncă, într-un mediu dinamic, propice dezvoltării profesionale și personale. Un Crew Member (Lucrător Bucătărie sau Casier) poate ajunge la un venit net de 3.100 de lei, începând cu a treia lună de colaborare. Această sumă include salariul de bază, tichetele de masă, bonusurile și primele, în conformitate cu politica de remunerare a KFC. În plus, pachetul de beneficii al angajaților oferă flexibilitate în ceea ce privește norma de lucru, sesiuni de formare și oportunități de promovare rapidă.