KFC deschide un nou restaurant, la Slatina

KFC inaugurează prima sa unitate din municipiul Slatina, în linie cu filosofia de business de dezvoltare continuă a brandului. Odată cu această deschidere, KFC își consolidează prezența locală, ajungând în peste 40 de orașe din toate regiunile țării, și, totodată, marchează cea de-a 26-a locație de tip Drive Thru.

„KFC DT Slatina continuă seria deschiderilor de anul acesta prin care am acoperit noi teritorii, extinzându-ne în locații cu potențial semnificativ. Expansiunea cu restaurante de tip Drive Thru este prioritară în strategia noastră de dezvoltare, fiind locații multichannel, prin care acoperim nevoi diferite ale clienților. În plus, acestea au avantajul proximității și oferă accesibilitate și rapiditate la achiziționarea produselor, linia de drive fiind un canal de servire separat. Prin astfel de unități, venim în întâmpinarea clienților care au nevoie de soluții rapide pentru servirea mesei, indiferent de momentul zilei”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România. 
Construit conform celor mai recente standarde ale francizorului internațional YUM! privind designul, digitalizarea și facilitățile oferite, KFC Drive Thru Slatina este amplasat la adresa str. Tunari nr 1D. Unitatea are o suprafață de peste 350 mp și este operată de o echipă formată din 60 de angajați, având o capacitate de 64 de locuri în interiorul restaurantului și 32 pe terasă. Locația funcționează zilnic în intervalul orar 08:00 – 24:00 și le oferă clienților posibilitatea de a servi produsele în incinta restaurantului, de a achiziționa produsele la pachet (inclusiv prin serviciul Click&Collect), prin intermediul serviciilor de Drive-Thru, precum și prin aplicațiile platformelor partenere de livrare.  
 
Pentru a oferi o experiență superioară clienților, KFC a integrat în cadrul unității din Slatina o serie de tehnologii digitale care fluidizează procesul de comandă. Astfel, locația este prevăzută cu ecrane digitale pentru prezentarea produselor și a ofertelor, atât pe traseul de drive, cât și în interiorul unității, dar și cu kioskuri digitale, prin intermediul cărora clienții își pot comanda produsele ușor și eficient.

Inaugurarea restaurantului KFC DT Slatina generează pentru comunitatea locală peste 60 de locuri de muncă.  Un Crew Member (Lucrător Bucătărie sau Casier) poate ajunge la un venit net de 3.100 de lei, începând cu a treia lună de colaborare. Această sumă include salariul de bază, tichetele de masă, bonusurile și primele, în conformitate cu politica de remunerare a KFC. În plus, pachetul de beneficii al angajaților oferă flexibilitate în ceea ce privește norma de lucru, sesiuni de formare și oportunități de promovare rapidă.