Sphera Franchise Group continuă expansiunea pe plan internaţional prin deschiderea unui nou restaurant KFC în Padova, nord-estul Italiei

Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din industria de food service din România, anunţă deschiderea celui de-al şaselea restaurant KFC din Italia, în zona de nord-est a peninsulei. Cu o investiţie de 900.000 euro, noul restaurant este situat în regiunea Veneto, în centrul oraşului Padova, la Piazzale della Stazione 4/C.
 
Sphera administrează alte cinci restaurante KFC în oraşe italiene precum Torino, Verona, Villesse, Udine, iar oraşul Padova reprezintă o nouă ocazie de extindere a brandului în această țară. Noul restaurant este situat în apropierea gării centrale din Padova şi are o capacitate de 138 de locuri atât în interior, cât și pe terasa exterioară spaţioasă.
 
Deschiderea resturantului din Padova face parte din strategia noastră de expansiune pe teritoriul Italiei, prin care ne-am propus să investim în creşterea business-ului KFC la nivel internațional. Noua locaţie a fost aleasă în mod strategic, deoarece ne-am dorit să fie în vecinătatea unui punct important din oraş, şi anume gara centrală. În acest fel putem ajunge la un număr mare de fani KFC, atât localnici, cât și turiști, care se pot bucura de produsele noastre.", a declarat Mark Hilton, Chief Executive Officer, Sphera Franchise Group.
 
Sphera continuă strategia de dezvoltare a brandului KFC prin adăugarea în portofoliu a cât mai multe oraşe din Italia, pentru a le oferi consumatorilor cele mai delicioase şi proaspete produse, pregătite în fiecare zi în restaurante, de către bucătari, după reţeta secretă a Colonelului Sanders.