Peste 60 de angajați KFC au participat la “Ziua Curățeniei”, în cadrul SOS Satul Copiilor București

Pentru al doilea an consecutiv, KFC a organizat “Ziua Curățeniei” la SOS Satul Copiilor București. În cadrul acestui eveniment, peste 60 de angajați ai KFC au participat la o amplă activitate de amenajare a spațiului din curtea satului SOS: de la vopsit borduri, la văruit copaci și îngrijirea spațiului verde din jurul caselor din sat. Pe durata evenimentului, copiii din SOS Satul Copiilor București au avut parte de activități special organizate pentru ei, iar, la final, angajații KFC s-au bucurat împreună cu cei mici de o masă în aer liber.
 
Colaborarea noastră cu SOS a început în anul 2014, atunci când ne-am propus  <adoptarea> unei familii din Satul SOS București. În 2015, am lansat campania Bucket de bine”, prin care ne-am dorit să ne implicăm mai mult în viața comunității lor, campanie ce continuă și în 2016 și care presupune donarea unui RON către SOS Satele Copiilor pentru fiecare ‘Bucket de bine’ vândut”, spune Claudia Porojan, Public Relations Manager KFC. „Prin „Ziua Curățeniei” ne-am dorit să interacționăm cu cei mici, să le oferim momente speciale și totodată să dăm o mână de ajutor celor din sat prin amenajarea spațiului din curte”, a completat Claudia.  
 

KFC susține SOS Satele Copiilor România din dorința de a crește gradul de conștientizare privind necesitatea de a lupta împotriva sărăciei și abandonului în rândul copiilor și de a aduce o schimbare pozitivă în viața copiilor din cadrul SOS rămași fără îngrijirea părinților biologici. KFC susține anual două familii SOS din cadrul organizației din București. SOS Satul Copiilor București are 12 case sociale în care locuiesc câte 6 sau 7 copii fără familie, alături de o mamă socială.