Lanţul de restaurante KFC inaugurează o nouă locaţie de tip Drive-Thru în Bucureşti. Valoarea investiţiei este de 1 milion de euro

Reţeaua de restaurante KFC anunţă deschiderea unei noi locaţii în Bucureşti, a cărei investiţie se ridică la suma de 1 milion de euro. Astfel, lanţul ajunge la 70 de unităţi pe plan naţional, în Bucureşti noul restaurant fiind cu numărul 28.

 

Abordat într-o manieră mai puţin convenţională, restaurantul KFC Olteniţei transmite prin designul interior energia specifică identităţii brandului, susţinută de integrarea firească în contextul urban. Noua locaţie are o suprafaţă de 320 mp şi este dotată cu o terasă exterioară. Restaurantul KFC de tip Drive-Thru este situat în sectorul 4 al Capitalei, pe Şoseaua Olteniţei, nr. 85 în imediata vecinătate a centrului comercial Sun Plaza.
 
Această locaţie va oferi 60 de noi locuri de muncă. Printre beneficiile de care se bucură noii angajați se numără posibilitatea de a obține un post fără experiență în prealabil, cursuri de calificare și posibilitatea dezvoltării unei cariere în domeniu, dar și un program flexibil – adaptat necesităților fiecăruia, bonusuri de fidelitate și creșteri salariale corelate cu vechimea.
 
Ne bucurăm să anunţăm la început de an deschiderea unei noi locaţii de tip Drive-Thru în Capitală. Continuăm planurile noastre de creştere şi dezvoltare, iar restaurantul cu numărul 70 ne confirmă faptul că reuşim să fim tot mai aproape de clienţii noştri fideli. Îi aşteptăm în restaurant pe toţi cei care îşi doresc să savureze delicioasele produse KFC şi să se bucure de cele mai noi oferte şi inovaţii. ”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Sphera Franchise Group.
 
Restaurantul KFC Drive-Thru din şoseaua Olteniţei va fi deschis 24 din 24.
Odată cu deschiderea noii locaţii, KFC continuă strategia de a fi prezenţi în cât mai multe oraşe din ţară și de a le oferi consumatorilor cele mai delicioase și proaspete preparate, pregătite în fiecare zi în restaurante, de către bucătari, după rețeta secretă a colonelului Sanders.