KFC te invită la distracție cu bani puțini, la început de an

La început de an, când vacanța e deja poveste și bugetul limitat, KFC lansează cele mai bune oferte pentru eroii urbani. Pe toată durata sezonului rece, fanii brandului regăsesc produsele KFC preferate în noile meniuri Smart: Crispy Strips, Hot Wings și sos de usturoi, disponibile în diverse combinații, la prețuri speciale.
 
Astfel, meniul KFC readuce trei oferte delicioase la preturi speciale: Smart Menu, cu 3 Hot Wings, 2 Crispy Strips, o porție mică de cartofi prăjiți, sos și o răcoritoare, la prețul de 11,9 lei; Smart Menu Plus, ce combină 2 Crispy Strips cu 5 Hot Wings, o porție medie de cartofi prăjiți, un sos de usturoi și o răcoritoare, la prețul de 16,9 lei; și varianta de grup pe care o împarți cu prietenii - Smart Bucket, cu 2 bucăți de pui, 4 Crispy Strips, 4 Hot Wings și 2 porții medii de cartofi prăjiți, la prețul de 29 de lei.  

 
„În fiecare moment, încercăm să răspundem prin ofertele din meniul KFC nevoilor și dorințelor clienților noștri. „Smart Menu” este unul dintre cele mai apreciate meniuri ale noastre, pentru că aduce combinații foarte avantajoase ale celor mai populare produse KFC. Am ales să începem anul “smart”, pentru că știm că este perioada cea mai provocatoare pentru bugetul personal″, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, KFC România.
 
KFC lansează noile oferte din restaurante prin campania „Distracție pe bani puțini”. Astfel, alături de pui #pebune la un preț avantajos, KFC oferă fanilor inspirație, invitându-i să fie creativi și să se distreze cu un buget redus.