KFC include în meniu un nou brand de cafea - Seattle’s Best Coffee

KFC aduce în meniul din restaurante un nou brand de cafea, Seattle’s Best Coffee – o cafea mediu prăjită, cu un gust unic și intens, datorat calității superioare a boabelor de cafea, 100% Arabica. Noul sortiment de cafea este disponibil în opt variante, de la espresso, americano și white americano, la specialități precum cappuccino, mocha, latte, caramel latte și vanilla latte.
 
Seattle’s Best Coffee este disponibilă în diferite țări din Europa - Marea Britanie, Irlanda, Suedia, Germania, Finlanda, Norvegia și Danemarca, fiind acum prezentă și în România, în toate restaurantele KFC din țară. Seattle’s Best Coffee este un brand cu o istorie de peste 40 de ani, fiind recunoscut pentru calitatea superioară, gustul intens și accesibilitatea pe care o oferă clienților. De asemenea, Seattle’s Best Coffee este certificată Fairtrade.
 
 „Pentru iubitorii de cafea, fiecare mic succes al zilei merită să fie sărbătorit cu o cafea bună. De aceea am inclus în meniurile noastre unul dintre cele mai bune sortimente de cafea - Seattle’s Best Coffee, pentru a oferi clienților noștri o opțiune de calitate, la un preț accesibil”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC. „Consumatorii își doresc produse care oferă un raport bun calitate-preț, motiv pentru care suntem siguri că parteneriatul cu Seattle’s Best Coffee va fi unul de succes. Prin intermediul acestui parteneriat punem la dispoziția clienților noștri o cafea de calitate premium, cu un gust intens”, a adăugat Monica.