KFC deschide primul restaurant de tip Drive Thru din Târgu Mureș

KFC inaugurează miercuri, 25 noiembrie, cel de-al doilea restaurant din Târgu Mureș și primul de tip Drive Thru din acest oraș. Fanii KFC vor găsi noul restaurant pe strada Gheoghe Doja nr. 64-68.
 
Pentru această deschidere, KFC a realizat o investiție de 700,000 euro. Cu o suprafață de 169 mp, restaurantul dispune de 76 de locuri în interior și de 40 pe terasa exterioară. Odată cu extinderea lanțului KFC, au fost create 50 de locuri noi de muncă.
 
Ne bucurăm să anunțăm deschiderea celui de-al doilea restaurant din Târgu Mureș, de data aceasta în sistem Drive Thru, un concept foarte apreciat de clienții noștri. Începând de astăzi, fanii KFC pot savura rețetele delicioase preparate din pui, cu un timp de așteptare minim. Îi invităm cu drag în noua locație”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România.
  

 
Până în prezent, locuitorii orașului Târgu Mureș s-au putut bucura de preparatele brandului în restaurantul amplasat în centrul comercial Mureș Mall. Odată cu inaugurarea noului restaurant, rețeaua KFC din România ajunge la un număr total de 57 de restaurante.