Hot Deals

Descarcă aplicația KFC România și descoperă Hot Deals. Ai tot meniul KFC într-un singur app! Dacă te numeri printre fanii KFC care au deja aplicația instalată, fă-ți cont sau loghează-te în cel existent și intră în secțiunea Hot Deals ca să descoperi ce reduceri ți-am pregătit.

Află mai multe detalii în regulament.

Cupoanele de ofertă sunt valabile în toate restaurantele KFC din România, pentru comenzile plasate la casa de marcat, la sistemul kiosk, la linia de Drive-Thru și prin intermediul aplicației KFC România. Dacă încă nu ai un cont în aplicația KFC România, pentru achiziția produselor trebuie prezentat lucrătorului de la casa de marcat sau scanat la kiosk codul QR afișat pe ecranul telefonului după revendicarea ofertei din aplicație. Dacă ai deja un cont, tot ce trebuie să faci este să te loghezi, să adaugi ofertele preferate în coș și să plasezi o comandă prin Click&Collect pe care o poți ridica din orice restaurant KFC din România.
Cupoanele sunt valabile în perioada 7 septembrie 2023 - 4 octombrie 2023 și nu se cumulează cu alte promoții, reduceri sau oferte. Cupoanele de ofertă NU sunt valabile pentru comenzile prin sistemul KFC Delivery, Glovo, Tazz by eMAG, Bolt Food. Cuponul de ofertă poate fi folosit o singură dată și nu există dreptul de a solicita plata totală sau parțială a contravalorii acesteia. Pe un bon fiscal de comandă se poate adăuga un singur cupon de ofertă.

Pentru mai multe detalii accesați Regulamentul.

Fii primul care află când avem oferte noi la KFC

Pregătim mereu oferte noi, așa că lasă-ne datele tale ca să fii printre primii care află despre ele.

Câmp obligatoriu! Numele trebuie să conțină cel puțin {{$v.nume.$params.minLength.min}} caractere!
Câmp obligatoriu! Prenumele trebuie să conțină cel puțin {{$v.prenume.$params.minLength.min}} caractere!
Câmp obligatoriu! Oraș / Localitate trebuie să conțină cel puțin {{$v.localitate.$params.minLength.min}} caractere!
Câmp obligatoriu! Adresa de e-mail este invalidă!

Înțelegem importanța datelor tale cu caracter personal, motiv pentru care prelucrarea lor se va face doar cu consimțământul tău.

Pentru a-ți putea trimite informații personalizate cu caracter comercial din partea US Food Network SA, te informăm că vom colecta și procesa următoarele date cu caracter personal: nume, prenume și e-mail. Datele tale nu vor fi procesate în niciun alt scop, decât cu consimțământul tău prealabil. Pentru mai multe informații poți consulta Politica de prelucrare a datelor. Îți poți retrage oricând consimțământul ori solicita informații suplimentare contactându-ne la: [email protected].

În situația în care nu veți acorda consimțământul pentru procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în scopurile mai sus menționate, abonarea la newsletter nu se va putea realiza.

Câmp obligatoriu! Pentru a vă trimite informații cu privire la produsele, serviciile, campaniile publicitare și ofertele noastre, avem nevoie de acordul dumneavoastră expres în acest sens.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!