SUSŢINEM COMUNITATEA ÎN CARE TRĂIM

Avem un rol activ în viaţa comunităţii din care facem parte prin programe de responsabilitate socială.Bucuria Darului cel mai nou membru al programului Harvest

Înființată în noiembrie 2013, centrul creat de fundația Bucuria Darului Brașov oferă un adăpost persoanelor nevoiașe, în cadrul căruia acestea se pot spăla, schimba și încălzi pe timpul iernii iar cei mici primesc rechizite și ajutor la teme. În prezent, peste 450 de persoane beneficiază de o masă caldă la Cantina Mulțumesc, peste 50 de persoane beneficiază de facilitățile centrului de zi, mii de pachete cu cele strict necesare sunt împărțite săptămânal celor în nevoie din împrejurimile Brașovului. Programul Harvest oferă un spriijin valoros fundației, contribuind la întrajutorarea oamenilor aflați în nevoie, precum și la creșterea numărului de beneficiari.

Programul Harvest se extinde în rândul comunităților locale

Organizația umanitară Concordia este o organizație independentă, neguvernamentală și non-profit, care are ca misiune susținerea și integrarea socială, familială, școlară și profesională a copiilor, tinerilor și familiilor aflate în dificultate. Prin intermediul proiectului centrului social Sfântul Lazăr, organizația oferă servicii sociale prin care ajută persoanele cu dizabilități și sprijină integrarea socio-profesională a persoanelor adulte fără adăpost, oferind în același timp și spațiu de locuit pentru o perioadă de până la 2 ani. Ajutorul oferit prin programul Harvest înseamnă o masă pentru persoanele din centru, provenite din medii care nu le-au favorizat un drum ascendent în viață.