Echipa KFC,
angajări și posturi disponibile

La KFC suntem o echipă de peste 3000 de colegi, oameni ca tine. Tot ceea ce facem are la bază valorile echipei KFC: respect, corectitudine, încredere, comunicare deschisă, recunoaștere și dezvoltare continuă.

Ne dorim să fim cei mai buni în domeniul nostru de activitate și lucrăm la asta zi de zi, mulțumindu-i pe toți clienții noștri. Am găsit în KFC locul potrivit și acum ne dorim să ne extindem echipa pentru că suntem într-o continuă expansiune. Vino alături de noi, nu ai nevoie de experiență, te vom pregăti pentru job-ul ales!

Aplică!

ce vom face împreună

VOM LUCRA ÎMPREUNĂ – te vom sprijini să îți dezvolți cariera și ne angajăm să îți oferim flexibilitate, stabilitate și seriozitate;

VOM CREȘTE ÎMPREUNĂ - în funcție de intențiile tale personale și profesionale vom alege formula potrivită pentru ca tu să obții ceea ce îți dorești;

NE VOM DISTRA ÎMPREUNĂ - suntem responsabili pentru tot ceea ce facem, dar și distracția este importantă pentru noi: organizăm concursuri interne și premiem câștigătorii, sărbătorim rezultatele echipei, facem voluntariat, participăm la diverse evenimente caritabile și ne distrăm împreună la evenimente.

cu ce ne mândrim

Funcțiile manageriale sunt ocupate în proporție de 80% de colegi de-ai noștri, foști lucrători în bucătărie sau casieri, care au parcurs programe de dezvoltare, iar acum sunt directori de restaurant sau au alte responsabilități cheie în cadrul companiei;

Rețeaua de restaurante este în continuă dezvoltare, ceea ce înseamnă că poți avansa într-o perioadă mai scurtă de timp;

Munca și pasiunea echipei KFC este recunoscută atât de către clienți, cât și de specialiștii din domeniul HoReCa fie ei locali sau internaționali;

Suntem implicați în susținerea comunităților locale prin acțiuni de voluntariat și demersuri caritabile.

VALORILE NOASTRE

Ne ghidăm după următoarele principii:
Pentru noi, clienții sunt foarte importanți, iar colegii sunt cei mai valoroși, împreună suntem o echipă!
Încurajăm dezvoltarea profesională și personală pentru ca fiecare dintre noi să atingă performanțele dorite;
Ne asumăm faptele și deciziile luate: suntem corecți cu ceilalți și încurajăm autenticitatea;
Fiecare zi de lucru este o oportunitate de a ne cunoaște unii pe alții și de a lucra mai bine în echipă;
Încurajăm comunicarea deschisă legată de mediul de lucru, relația cu colegii, oportunitățile de dezvoltare și recunoașterea meritelor fiecăruia.

tu și noi

CUM POATE FI KFC ANGAJATORUL POTRIVIT PENTRU TINE?

Poți avea un program adaptat nevoilor tale, flexibil, indiferent dacă ești licean, student sau pensionar;
Nu ai nevoie de experiență ca să poți lucra la KFC, te vom pregăti noi;
Indiferent de vârsta pe care o ai, îți vei găsi locul la noi în echipă;
Avem o rețea extinsă de restaurante, iar asta înseamnă că poți lucra cât mai aproape de casă.

Dorința de a lucra în echipă și de a interacționa cu diverse tipuri de oameni este cel mai bun start. De integrarea, pregătirea și dezvoltarea ta ne vom ocupa împreună.

Trimite-ne CV-ul

CE POST AȘ PUTEA OCUPA?

Echipele noastre din restaurante sunt alcătuite din: lucrători în bucătărie, bucătari, casieri, traineri, asistenți manager, manageri și directori restaurant.
În funcție de postul pe care îl alegi și de compatibilitatea profilului tău cu cerințele acestuia, vom stabili împreună de unde începem.

VREAU SĂ MĂ ANGAJEZ LA KFC! CE TREBUIE SĂ FAC?

Poți să ne lași datele de contact aici (apăsând butonul “Hai în echipă”), poți să suni la 021.210.34.60 sau poți să mergi în orice restaurant KFC, pentru a stabili un interviu.
Nu ai nevoie de CV ca să ne contactezi, te așteptăm la o discuție!

Hai în echipă!

Ce trebuie să fac pentru a avansa?

Mizăm pe potențialul tău de dezvoltare și pe dorința de a progresa, iar noi îți oferim suport în ceea ce privește acumularea cunoștințelor necesare pentru postul dorit. Te susținem să îți atingi potențialul personal prin programe dedicate.