KFC Delivery – comandă online produse KFC

Prieteni #pebune la bine și la greu

În perioada asta relația noastră poate fi supusă unor teste și sperăm să le trecem întotdeauna cu bine. Pentru că suntem între prieteni, o să fim sinceri cu tine – există o șansă să întârziem livrarea comenzilor.

Ne străduim întotdeauna să-ți aducem produsele KFC la ușa ta cât de repede putem. Totuși, din cauza contextului în care ne aflăm, în anumite momente există posibilitatea ca restaurantul să fie temporar indisponibil sau să avem foarte multe comenzi în curs, iar aria pe care o acoperim cu livrări și meniul disponibil pot fi mai restranse decât de obicei.

Comandă prin KFC Delivery

Livrăm acasă în următoarele orașe:

Chiar și căutările #pebune pot rămâne fără rezultate.
{{oras.nume}}
Comandă online

Află când începem să facem livrări în orașul tău

Suntem în drum spre orașul tău, așa că lasă-ne datele tale ca să fii printre primii care comandă.

Câmp obligatoriu! Numele trebuie să conțină cel puțin {{$v.nume.$params.minLength.min}} caractere!
Câmp obligatoriu! Prenumele trebuie să conțină cel puțin {{$v.prenume.$params.minLength.min}} caractere!
Câmp obligatoriu! Oraș / Localitate trebuie să conțină cel puțin {{$v.localitate.$params.minLength.min}} caractere!
Câmp obligatoriu! Adresa de e-mail este invalidă!

Înțelegem importanța datelor tale cu caracter personal, motiv pentru care prelucrarea lor se va face doar cu consimțământul tău.

Pentru a-ți putea trimite informații personalizate cu caracter comercial din partea US Food Network SA, te informăm că vom colecta și procesa următoarele date cu caracter personal: nume, prenume și e-mail. Datele tale nu vor fi procesate în niciun alt scop, decât cu consimțământul tău prealabil.

Puteți afla mai multe informații consultând Politica de prelucrare a datelor. În situația acordării consimțământului, menționăm că acesta va putea fi retras în orice moment, în condițiile prezentate în Politica de prelucrare a datelor.

În situația în care nu veți acorda consimțământul pentru procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în scopurile mai sus menționate, abonarea la newsletter nu se va putea realiza.

Câmp obligatoriu! Pentru a vă trimite informații cu privire la produsele, serviciile, campaniile publicitare și ofertele noastre, avem nevoie de acordul dumneavoastră expres în acest sens.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!