Comunitatea KFC

Avem un rol activ în viaţa comunităţii din care facem parte prin programe de responsabilitate socială.

NE DORIM SĂ FIM BINEVENIŢI ÎNAINTE DE A DESCHIDE UN NOU RESTAURANT

Suntem mereu nerăbdători să aducem produsele delicioase KFC în cât mai multe locuri și respectăm specificul local. Conceptul noilor restaurante se adaptează în funcţie de orice zonă din cadrul localităţii alese şi poate fi modificat în stilul oricărui proiect stradal. Un alt lucru pe care trebuie să îl ştii despre noi este că suntem prietenoşi cu mediul, de aceea chiar și pungile pentru deşeurile menajere le depozităm cu grijă în spații special amenajate.

Suntem parte integrantă din comunitate încă din anul 1997 și ne angajăm în continuare să contribuim la bunăstarea oricărui loc în care suntem sau vom ajunge.

JOBURI NOI PENTRU DEZVOLTAREA ECONOMIEI LOCALE

Când construim un restaurant nou în zona ta, oferim comunității atât secretele Colonelului Sanders, cât și 40 - 50 de noi locuri de muncă. Programele de training sunt apreciate de către angajații care susțin cursuri de specializare, cum ar fi managementul de echipă, servirea clienților sau operațiunile care includ gestionarea produselor. Facem totul cu oameni și pentru oameni, ne organizăm programul atent și vrem să îi ajutăm pe cei interesați să se alăture echipei noastre!

GRIJĂ PENTRU COMUNITATEA DIN CARE FACEM PARTE

În cadrul procesului de preparare a produselor noastre, acordăm o mare atenție diminuării deşeurilor, atât în interiorul restaurantelor, cât şi în exteriorul acestora. Ne integrăm în comunitatea din care facem parte și ne bucurăm să ne implicăm în dezvoltarea ei ori de câte ori avem posibilitatea.

Programul de donare de alimente „Harvest”

Harvest este un program internațional care are ca scop reducerea risipei alimentare, sprijinul comunităților nevoiașe, precum și reducerea amprentei ecologice. Programul Harvest este implementat în mai multe țări, precum SUA, Puerto Rico, Marea Britanie, Canada, Spania, Italia, Africa de Sud, iar acum în Europa de Est. În aceste țări, restaurantele KFC donează, în fiecare an, aproape 1,600 de tone de alimente bogate în proteine, către organizații non-guvernamentale. La finalul anului 2017, KFC România s-a alăturat acestui demers, având ca scop sprijinirea persoanelor din medii defavorizate și reducerea risipei alimentare și va continua acest program, dezvoltându-se la nivel național, pentru a susține cât mai mulți beneficiari.
Mai multe informații.

 

Sprijinul local

Construim parteneriate de durată pentru a sprijini diverse cauze sociale importante pentru comunitate. Printre proiectele de suflet pe care le susținem se numără colaborarea cu World Vision, SOS Satele Copiilor și CEAE (Centrul de Evaluare și Analize Educaționale).

KFC susține proiectul “Vreau în clasa a noua”

Citeşte mai multe

Bucket de Bine – SOS Satele Copiilor

Citeşte mai multe

Proiectul "Fizica Altfel"

Citeşte mai multe

Internship

KFC în parteneriat cu Academia de Studii Economice din București a acordat stagii de internship remunerate. Astfel, fiecare student selectat a fost angajat cu contract de muncă în cadrul departamentului de Marketing al KFC, pe o perioadă de două luni, cu un program flexibil de 4 sau de 6 ore pe zi, stabilit în funcție de orarul fiecăruia.

Programul de internship a fost gândit astfel încât studenții să aibă posibilitatea de a înțelege cât mai bine brandurile Yum! și modul în care se desfășoară activitatea de marketing și cea operațională din cadrul companiei. Aceștia au avut astfel ocazia să contribuie la implementarea campaniilor de marketing și să lucreze alături de echipă cu agențiile de comunicare ale KFC: McCann și Golin București (PR).

Totodată, ei au interacționat cu echipele din restaurantele KFC și Pizza Hut, dar și cu departamentele de aprovizionare și dezvoltare. În ultima etapă a stagiului de internship studenții au avut ocazia să-l cunoască și să-i pună întrebări lui Mark Hilton, CEO KFC şi Pizza Hut România.