Colaborare

Licența de operare a restaurantelor KFC pe teritoriul României este deținută de către compania U.S. Food Network S.A., cu sediul în bd. Magheru nr. 28-30, sector 1, București. Dacă deții un spațiu comercial și doresti să-l oferi spre închiriere, te rugam să completezi formularul de mai jos.

Înțelegem importanța datelor personale și de aceea, pentru scopul de a vă putea oferi un răspuns cu privire la mesajul de colaborare pe care îl trimiteți, vom procesa datele dumneavoastră personale: nume, prenume, adresa de e-mail și numărul de telefon (mobil). Datele dumneavoastră nu vor fi procesate în niciun alt scop, decât cu consimțământul dumneavoatră prealabil.
Pentru a putea procesa datele mai sus menționate avem nevoie de consimțământul dumneavoastră expres în acest sens. Puteți afla mai mutle informații consultând Politica de prelucrare a datelor și/sau contactându-ne la protectiadatelor@kfc.ro. În situația acordării consimțământului, menționăm că acesta va putea fi retras în orice moment și totodată veți putea solicita orice informații suplimentare, contactându-ne la protectiadatelor@kfc.ro.

Despre proiect

  2000 caractere ramase

   Date de contact

       Îmi doresc să primesc informațiile selectate mai sus prin intermediul:


       Mesaj trimis!

       Eroare!

       Mesajul nu s-a trimis

       text
       lorem
       ipsum

       Găseşte un KFC

       Localizează-mă