FACEBOOK
YouTube
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]


KFC si Pizza Hut sprijina organizatia World Vision pentru cea de-a saptea editie a campaniei „Vreau in clasa a noua”

Intre 1 si 31 octombrie, KFC si Pizza Hut sustin proiectul “Vreau in clasa a noua” al organizatiei World Vision Romania pentru al saptelea an consecutiv. Restaurantele din toata tara strang fonduri pentru copiii care traiesc in mediul rural si nu au posibilitatea financiara sa isi continue studiile la liceu. Din fondurile colectate, organizatia World Vision Romania le va oferi acestora burse in valoare de 250 de lei lunar.
 
Pe langa ajutorul financiar pe care copiii il primesc lunar, ei sunt permanent monitorizati si sprijiniti astfel incat sa depaseasca eventualele probleme de integrare.


Campania face parte din programul World Hunger Relief al Yum! Brands Inc. iar beneficiar este World Food Programme, o subsidiară a Organizaţiei Naţiunilor Unite. Programul World Hunger Relief se desfăşoară în peste 130 de ţări şi teritorii şi în mai mult de 40.000 de restaurante KFC, Pizza Hut şi Taco Bell şi implicând aproape 1,5 milioane de angajaţi.


 
Alatura-te si tu cauzei donand 1 leu intre 1 si 31 octombrie in orice restaurant KFC sau Pizza Hut fara a fi conditionat de achizitia unui produs!
Vezi comunicatul de presa