FACEBOOK
YouTube
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]


KFC si Pizza Hut au strans o suma record, de 75.000 de euro, pentru programul „Vreau in clasa a noua”

KFC si Pizza Hut Romania au strans suma record de 75.000 de euro pentru programul „Vreau in clasa a noua” al World Vision Romania, in urma campaniei desfasurate pe o perioada de patru saptamani. Este cea mai mare contributie de pana acum, acesta fiind cel de-al saptelea an consecutiv cand cele doua companii sustin programul, atat prin strangerea de fonduri in restaurantele proprii, cat si in calitate de donator.Campania si-a propus sa sustina 70 de copii fara posibilitati materiale din zona rurala, din judetele Vaslui, Iasi, Dolj si Valcea, selectati in program de organizatia World Vison Romania pentru a-si continua studiile la liceu. Datorita rezultatelor peste asteptari, cu fondurile stranse vor fi sprijiniti 93 de copii, cu 23 mai multi fata de obiectivul initial. In prezent, in cadrul proiectului „Vreau in clasa a noua” sunt inscrisi 173 de copii.

Dani Otil a fost ambasadorul proiectului pentru cel de-al doilea an consecutiv, participand la intalniri cu copiii, cu presa si invitandu-si fanii de pe Facebook sa doneze in restaurante. De asemenea, Dani a licitat un obiect drag pe pagina de Facebook, prima lui casca de motociclist, pentru a dona suma in campanie.Pe perioada campaniei, urnele “Vreau in clasa a noua” au fost amplasate in toate restaurantele KFC si Pizza Hut din tara, pentru oricine si-a dorit sa contribuie, indiferent de suma donata si fara a fi nevoit sa achizitioneze ceva.

Copiii implicati in proiect au fost selectati in functie de situatia financiara a familiei din care provin, de rezultatele scolare si de dorinta lor de a merge la scoala. In timpul liceului, acestia beneficiaza de o bursa lunara care le acopera cheltuielile necesare pentru a-si continua studiile.

Campania “Vreau in clasa a noua” face parte din programul World Hunger Relief, cea mai mare initiativa internationala din sectorul privat, lansata de YUM! Brands Inc., al carei beneficiar este World Food Programme, o subsidiara a Organizatiei Natiunilor Unite. Programul World Hunger Relief se desfasoara in peste 130 de tari si teritorii si in mai mult de 40.000 de restaurante KFC, Pizza Hut si Taco Bell, implicand aproape 1,5 milioane de angajati.
 
Va multumim tuturor celor care v-ati implicat in strangerea donatiilor si va asteptam si in 2015 sa-i ajutam pe copii sa-si continue studiile!