FACEBOOK
YouTube
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]


Vreau in clasa a noua

29

11.2016

KFC și Pizza Hut România vor dona către World Vision suma de 117.000 euro în urma programului de strângere de fonduri "Vreau în clasa a noua’’.

KFC și Pizza Hut România vor dona către World Vision suma de 117.000 euro în urma programului de strângere de fonduri "Vreau în clasa a noua’’.

Vezi mai mult

04

10.2016

KFC și Pizza Hut demarează cea de-a noua ediție a programului „Vreau în clasa a noua”, în parteneriat cu World Vision

Pentru al nouălea an consecutiv, KFC și Pizza Hut lansează programul de strângere de fonduri „Vreau în clasa a noua”, în parteneriat cu World Vision. Campania de anul acesta se desfășoară în toate restaurantele KFC și Pizza Hut din țară, între 1 și 31 octombrie. Oricine are posibilitatea de a dona bani pentru copiii înscriși în programul World Vision, în urnele special amenajate în restaurante, fără a fi condiționat de achiziționarea de produse.

Vezi mai mult

26

04.2016

KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery au organizat Școala Altfel 2016, pentru 36 de bursieri din programul „Vreau în clasa a noua”

În cadrul parteneriatului cu World Vision România, KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery România au organizat un atelier special cu ocazia “Școlii Altfel”, pentru o parte dintre bursierii înscriși în programul „Vreau în clasa a noua”. La cursurile realizate de patru bloggeri parteneri - Victor Kapra, Andrei Crăciun, Doru Panaitescu și Carmen Albișteanu - au participat 36 de elevi.

Vezi mai mult

05

02.2016

Revista Liceului

Pentru bursierii programului „Vreau in clasa a noua”, am propus unor oameni talentati, jurnalisti si bloggeri, sa povesteasca ce a fost mai important pentru ei in anii de liceu. Amintirile lor s-au transformat in 27 de povesti frumoase, adunate intr-un proiect editorial special - “Revista Liceului”. Publicatia a fost tipărita si trimisa celor 195 de copii inscrisi in programul World Vision.

Vezi mai mult

16

12.2015

KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery au strans suma record de 80.000 de euro pentru programul World Vision „Vreau in clasa a noua”

KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery Romania vor dona suma record de 80.000 de euro catre organizatia World Vision Romania, in urma campaniei de strangere de fonduri „Vreau in clasa a noua” desfasurate in luna octombrie. Pentru cea de-a opta editie, Pizza Hut Delivery s-a alaturat campaniei oferind clientilor posibilitatea sa doneze in locatii odata cu ridicarea comenzilor.

Vezi mai mult

02

10.2015

KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery sunt si in 2015 alaturi de World Vision Romania prin Programul "Vreau in Clasa a noua"

Se spune ca cei mai frumosi ani sunt anii de liceu. Insa pentru tinerii din mediul rural lucrurile sunt putin mai complicate, din cauza posibilitatilor financiare limitate. Tocmai de aceea, pentru al optulea an consecutiv, KFC, Pizza Hut si din acest an si Pizza Hut Delivery sustin World Vision Romania prin strangerea de fonduri pentru copiii defavorizati din mediul rural.

Vezi mai mult

11

11.2014

KFC si Pizza Hut au strans o suma record, de 75.000 de euro, pentru programul „Vreau in clasa a noua”

KFC si Pizza Hut Romania au strans suma record de 75.000 de euro pentru programul „Vreau in clasa a noua” al World Vision Romania, in urma campaniei desfasurate pe o perioada de patru saptamani. Este cea mai mare contributie de pana acum, acesta fiind cel de-al saptelea an consecutiv cand cele doua companii sustin programul, atat prin strangerea de fonduri in restaurantele proprii, cat si in calitate de donator.

Vezi mai mult

20

10.2014

KFC si Pizza Hut sprijina organizatia World Vision pentru cea de-a saptea editie a campaniei „Vreau in clasa a noua”

Intre 1 si 31 octombrie, KFC si Pizza Hut sustin proiectul “Vreau in clasa a noua” al organizatiei World Vision Romania pentru al saptelea an consecutiv. Restaurantele din toata tara strang fonduri pentru copiii care traiesc in mediul rural si nu au posibilitatea financiara sa isi continue studiile la liceu. Din fondurile colectate, organizatia World Vision Romania le va oferi acestora burse in valoare de 250 de lei lunar.

Vezi mai mult

10

11.2013

Programul World Vision România „Vreau în clasa a noua”, susţinut timp de 6 ani consecutiv de KFC şi Pizza Hut

În luna octombrie, campania World Vision România „Vreau în clasa a noua” are loc în restaurantele KFC şi Pizza Hut. Pentru al şaselea an consecutiv, KFC şi Pizza Hut strâng fonduri pentru copiii români care trăiesc în mediul rural, astfel încât aceştia să îşi poată continua studiile la liceu.

Vezi mai mult

10

11.2013

KFC şi Pizza Hut au strâns 70.000 euro pentru programul „Vreau în clasa a noua”

În cel de-al șaselea an al implicării în campania „Vreau în clasa a noua” a World Vision, KFC şi Pizza Hut România au adunat din donațiile clienților lor, în patru săptămâni de campanie, suma record de 70.000 euro.

Vezi mai mult