FACEBOOK
YouTube
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]


Fa-ne o vizita si spune-ne cum a fost!

Fie ca te numeri printre cei care vor un pranz rapid in timp ce trimit mailuri la birou sau esti unul dintre cei care tocmai au iesit de la scoala si meriti sa fii premiat pentru o nota mare, KFC e locul unde te poti bucura de o masa delicioasa. Poate ai iesit la o intalnire romantica sau tocmai te intorci de la un meci de fotbal, restaurantul Colonelului Sanders este mereu gata sa te primeasca.

Dar pentru ca oamenii sunt atat de diferiti si gusturile la fel, vrem sa ne asiguram ca facem tot ce este posibil pentru ca tu sa te simti excelent de fiecare data cand ne vizitezi. Asadar, daca ai primit un bon fiscal care contine invitatia de completare a chestionarului online, descrie-ne cu sinceritate experienta ta in restaurantele noastre!
Pentru a imbunatati fiecare restaurant KFC din Romania, te vom ruga sa pastrezi bonul de la casa si sa il folosesti in chestionar.

Chestionarul este foarte prietenos, usor de completat si daca aduci codul rezultat din finalizarea lui, primesti o “recompensa” la noi in restaurante. Solicita-le casierilor nostri mai multe detalii.
Fiecare vizita conteaza! Haide, spune-ne parerea ta pe vizitalakfc.ro!