FACEBOOK
YouTube
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]


Restaurantele KFC inlocuiesc parola de Wi-Fi cu intrebari de Bacalaureat

KFC lanseaza campania Wi-Fi Test, prin care restaurantele de tip Drive Thru si cele stradale din toata tara doneaza internet gratuit celor care se pregatesc pentru examenul de Bacalaureat. Restaurantele KFC isi vor schimba intregul sistem de rutere, astfel incat parolele de Wi-Fi existente vor fi inlocuite cu 1,600 de intrebari realizate de profesori, pornind de la materia pentru Bacalaureat.
 
Pentru a se conecta la internet, clientii trebuie sa raspunda la intrebarea pe care o primesc automat atunci cand acceseaza reteaua Wi-Fi Test. Cei care raspund corect primesc automat o ora de internet, la sfarsitul careia procesul trebuie reluat. In cazul intrebarilor care ii pun in dificultate, elevii vor avea optiunea de a accesa raspunsul detaliat, fixandu-si astfel cunostintele pentru examen.


 
„Am plecat de la o statistica ingrijoratoare, conform careia promovabilitatea examenului de Bacalaureat este in continua scadere in Romania. Observand elevii care ne calca pragul, constatam ca ei acceseaza in numar foarte mare reteaua de Wi-Fi din restaurante, motiv pentru care ne-am gandit sa valorificam acest canal in folosul lor. Wi-Fi Test este o metoda alternativa pentru ei de a-si fixa cunostintele pentru bac, un mod de a le reaminti ca e important sa invete si ca poate fi distractiv in acelasi timp”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.
 
Ulterior implementarii in restaurante, software-ul de rutere va fi pus si la dispozitia organizatiilor si familiilor care isi doresc o metoda inovatoare de invatare pentru elevi. Astfel, propriul sistem Wi-Fi va putea fi accesat doar in urma raspunsului la intrebarile de cultura generala prezente in programa pentru Bacalaureat.   


 
Pentru mai multe detalii despre noutatile pregatite de KFC, accesati pagina de Facebook KFC Romania, pagina de Instagram KFC Romania si site-ul www.kfc.ro.