FACEBOOK
YouTube
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]


Marti Bucket, una dintre cele mai apreciate oferte din meniul KFC, revine in restaurante

KFC readuce in meniurile din restaurante oferta Marti Bucket: un bucket ce contine 9 Crispy Strips si 9 Hot Wings, la pretul special de numai 19.90 lei. Oferta este disponibila in toate locatiile KFC din tara, doar in zilele de marti, pana la data de 19 iulie 2016.
 
“Anul trecut am lansat oferta speciala pentru zilele de marti, oferta care isi propunea sa faca inceputul de saptamana putin mai usor pentru fanii KFC. Marti bucket, care contine cele mai cunoscute produse KFC – Crispy Strips si Hot Wings, a fost foarte apreciat de consumatori si, de aceea, am decis sa il readucem si anul acesta in meniurile noastre. Marti Bucket este disponibil in editie limitata, pentru toti cei care iubesc reteta secreta a Colonelului Sanders”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC Romania.
 
Pentru mai multe detalii despre noutatile pregatite de KFC, accesati pagina de Facebook KFC Romania, pagina de Instagram KFC Romania si site-ul www.kfc.ro.