FACEBOOK
YouTube
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]


„Lectii pe tava”, in restaurantele KFC

KFC a lansat campania „Lectii pe tava”, prin care ii incurajeaza pe cei in asteptarea Balacaureatului sa invete intr-un mod distractiv, in timp ce iau masa in restaurant. Pana la inceperea sesiunii din august, elevii vor gasi 18 modele de subiecte pentru BAC, pentru proba de limba si literatura romana, pe tavile din restaurantele KFC Magheru, Dorobanti, Regina Elisabeta, Unirii, Sun Plaza si Mega Mall. De asemenea, cei care aleg sa comande la pachet pot cere exercitiile pentru acasa.


 
„Pe langa produsele noi pe care incercam sa le adaugam frecvent in meniu, ne-am propus sa oferim clientilor nostri si alte noutati in restaurante, cum sunt “lectiile pe tava”. Daca te pregatesti pentru BAC – sau pur si simplu vrei sa iti amintesti putina literatura sau teorie literara -  cere si foile de tava cu subiecte pentru proba de romana si imbina utilul cu placutul. Cu putin noroc, poti primi pe foaia de examen chiar subiectele pe care le recapitulezi la KFC”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC Romania.


 
Cele 18 variante de subiecte sunt realizate de profesorul de limba si literatura romana Mariana Badea. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul campaniei si pe pagina de Facebook KFC Romania.