FACEBOOK
YouTube
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]


KFC si Pizza Hut deschid doua restaurante in centrul comercial Mega Mall

Lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut se extind cu doua noi locatii in Bucuresti, in cadrul Mega Mall. Restaurantele vor fi deschise publicului incepand din 14 mai, data inaugurarii noului centru comercial.Restaurantul KFC este situat in zona food-court a Mega Mall, fiind rezultatul unei investitii de 350.000 euro. Noua locatie acopera o suprafata de 175 mp si ofera 50 de locuri de munca. Cu ocazia inaugurarii restaurantului din Pantelimon, KFC pregateste si o oferta in exclusivitate pentru cei care il viziteaza: in zilele de 14 si 15 mai, acestia pot achizitiona 10 Hot Wings la pretul de 10 lei.

Noul restaurant Pizza Hut din Bucuresti reprezinta o investitie de 420.000 euro si are o suprafata de 229 mp. Odata cu aceasta deschidere au fost create 35 noi locuri de munca. Restaurantul este situat la etajul 2, in zona food-court a noului mall. In perioada 14-15 mai, fanii brandului se pot bucura si de o oferta din partea Pizza Hut: la orice pizza medie cumparata primesc una gratis.

Suntem bucurosi sa extindem reteaua de restaurante din Bucuresti, pentru a fi cat mai aproape de cei care ne apreciaza produsele. Dezvoltarea unui nou centru comercial in zona de est a orasului va schimba dinamica acestei zone si ne dorim ca produsele KFC si Pizza Hut sa faca parte din experienta Mega Mall. Primim frecvent sugestii de noi locatii de la fanii KFC si Pizza Hut si ne bucuram de fiecare data cand reusim sa le fim in proximitate”, declara Monica EftimieChief Marketing Officer KFC si Pizza Hut. Odata cu inaugurarea celor doua restaurante, reteaua KFC in Romania ajunge la 54 de unitati, iar reteaua Pizza Hut atinge 16 restaurante in Bucuresti si marile orase. 

 

Pentru a afla mai multe despre ofertele din restaurante, va invitam pe paginile de Facebook Pizza Hut Romania.