FACEBOOK
YouTube
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]


KFC readuce în meniu ofertele Smart, cu prețuri prietenoase, de început de an

La început de an, fanii KFC regăsesc produsele preferate în meniurile Smart, care au acum un preț special. Oferta sezonului rece include diverse combinații de Crispy Strips, Hot Wings și cartofi prăjiți, potrivite pentru orice ocazie.     
 
Astfel, meniul KFC readuce trei oferte delicioase la prețuri speciale: Smart Menu, cu 3 Hot Wings, 2 Crispy Strips, o porție mică de cartofi prăjiți, sos și o răcoritoare, la prețul de 10,9 lei, Smart Menu Plus, ce combină 2 Crispy Strips cu 5 Hot Wings, o porție medie de cartofi prăjiți, un sos și o răcoritoare, la prețul de 15,9 lei și varianta de grup pe care o împarți cu cei dragi - Smart Bucket, cu 2 bucăți de pui, 4 Crispy Strips, 4 Hot Wings și 2 porții medii de cartofi prăjiți, la prețul de 29 de lei.  În plus, salata Coleslaw are și ea un preț promoțional, de 3,5 lei.


 
„Meniurile Smart combină produsele preferate ale clienților noștri. Și pentru că începutul de an este mereu dificil din punct de vedere financiar, sezonul rece aduce prețuri speciale pentru meniuri complete, astfel încât fanii KFC să se bucure de momente delicioase, alături de cei dragi”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, KFC România.