FACEBOOK
YouTube
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]


KFC lanseaza Marti Bucket, in editie limitata

KFC lanseaza Marti Bucket: un bucket ce contine 9 Crispy Strips si 9 Hot Wings, la pretul de numai 19.90 lei. Fanii brandului se pot bucura de retetele delicioase ale Colonelului Sanders cu noua oferta disponibila in toate restaurantele KFC din tara, doar in zilele de marti. 

In general, surprizele sunt rezervate zilelor de weekend sau de sarbatoare. Dar pentru ca inceputul de saptamana este intotdeauna mai greu, ne-am gandit sa pregatim o surpriza clientilor nostri si sa le aducem o oferta speciala pentru ziua de marti: un bucket cu cele mai apreciate produse KFC, Crispy Strips si Hot Wings. Stim ca uneori este greu sa alegi intre cele doua, asa ca am decis sa le aducem impreuna, la un pret foarte avantajos”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC Romania.
 


Noua oferta este disponibila pana la data de 14 iulie, in toate restaurantele KFC din tara. Pentru a afla mai multe despre ofertele din restaurante, va invitam pe pagina de Facebook KFC Romania.