FACEBOOK
YouTube
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]


KFC iti aduce gusturi #cainvacanta

Vara aceasta, KFC desfasoara campania Gusturi de vacanta, prin care invita clientii sa traiasca experienta vacantei in toate restaurantele, pornind intr-o calatorie culinara inedita. Pana in septembrie, clientii pot incerca noile Piri Piri Wings, o reteta mediteraneeana mai putin picanta, ca alternativa a binecunoscutelor Hot Wings. Intre gusturile de vacanta se regasesc si Italian Twister, un sandwich delicios, cu Crispy Strips, rosii, mix de rucola si salata eisberg, branza Monterey si sos red pesto, si Greek salad, un mix fresh de salata si sfecla rosie, branza feta, rosii cherry, castraveti, masline, ceapa rosie si un sos la alegere.
 
“Vara, toata lumea vorbeste despre vacanta: pe Facebook, news feed-ul e plin de poze de la mare, pe Instagram filtrele fac rasaritul spectaculos si  emisiunile preferate de la TV se muta in decoruri tropicale. Pentru cei aflati acasa, in asteptarea vacantei sau nostalgici dupa zilele de concediu abia incheiate, KFC a pregatit aceasta noua campanie, care te invita sa traiesti experiente de vara chiar in aglomeratia orasului”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC Romania.In fiecare restaurant, pe tot parcursul campaniei, clientii isi pot face poze ca in vacanta, folosind foile de tava pe care le primesc la comandarea produselor. Pentru ei, KFC a realizat 3 “cursuri” de folosire creativa a acestor imagini. Mai multe detalii sunt disponibile pe canalul de YouTube al KFC Romania, pe site-ul campaniei si pe pagina de Facebook KFC Romania.