FACEBOOK
YouTube
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]


KFC deschide o noua locatie in cadrul ParkLake, reteaua numarand acum 60 de restaurante

Reteaua de restaurante KFC ajunge la 60 de unitati, odata cu noua locatie deschisa in incinta ParkLake, mall-ul situat in zona Titan din Bucuresti. Cu o investitie de 350.000 euro, restaurantul din ParkLake are o suprafata de 170 mp, cu acelasi design specific KFC si dotat cu echipamente de ultima generatie. Sistemul de comanda tip fusion, disponibil si in aceasta unitate, permite cea mai mare viteza de servire a clientilor – aproximativ 60 de secunde, timp mediu valabil pentru comenzile in sala. Clientii gasesc noua unitate la etajul intai, in zona de food-court.
 
Deschiderea restaurantului KFC din noul mall a creat 40 de locuri de munca, oferind beneficii diverse noilor angajati, printre care posibilitatea de a obtine un post fara experienta prealabila, bonus de fidelitate sau cresteri salariale corelate cu vechimea si program flexibil, adaptat conform necesitatilor fiecaruia.
 
Deschiderea noii locatii din ParkLake este un pas important pentru noi, reteaua ajungand astfel la 60 de restaurante. Extinderea retelei inseamnă mai multe avantaje pentru clientii nostri, care ne gasesc mereu mai apropape de ei. Si pentru ca datorita fanilor nostri, care au fost mereu alaturi de noi, reteaua KFC numara astazi 60 de restaurante, ii invitam sa sarbatoreasca alaturi de noi oferindu-le posibilitatea de a castiga 60 de Hot Buckets printr-un concurs dedicat pe pagina noastra de Facebook. Ii asteptam sa fie alaturi de noi in continuare si le multumim pentru sprijin”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC Romania.
 
Pentru mai multe detalii despre noutatile pregatite de KFC, accesati pagina de Facebook KFC Romania, pagina de Instagram KFC Romania si site-ul www.kfc.ro.