FACEBOOK
YouTube
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]


KFC continuă parteneriatul cu ASE, oferind studenților 5 noi stagii de internship remunerate

 KFC continuă parteneriatul cu ‚Academia de Studii Economice’ din București, oferind studenților de la ASE cinci noi stagii de internship remunerate, pentru anul universitar în curs. Studenții pot opta pentru unul dintre departamentele: HR, Operațional, Financiar, Supply Chain sau Marketing. Studenții selectați vor fi angajați cu contract de muncă în cadrul departamentului ales, pe o perioadă de două luni, cu un program flexibil de 4 sau 6 ore pe zi, stabilit în funcție de orarul lor.Credem în tineri și vrem să le oferim posibilitatea de a învăța și de a se dezvolta profesional încă din anii de studenție. Dacă anul trecut am oferit 5 stagii de practică în departamentul de marketing, anul acesta ne-am gândit să le oferim studenților diversitate, îndemnându-i să își aleagă departamentul care se înscrie cel mai bine în planurile lor de viitor. Le urez succes tuturor celor care se înscriu în program și sunt convins că vor învăța multe de la colegii mei”, a declarat Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC.
"Stagiile de internship oferite de US Food Network studenților Academiei de Studii Economice din București pe parcursul anului universitar 2014-2015 au reprezentat o oportunitate pentru studenți de a îmbina cunoștințele teoretice cu experiența practică în una dintre cele mai importante companii din domeniu. Totodată, programul de lucru flexibil, de 4 sau 6 ore pe zi, a permis ca activitatea academică a studenților noștri să nu aiba de suferit. Universitatea noastră este extrem de mulțumită de rezultatele programului de internship și va sprijini în continuare inițiativele similare ale US Food Network" a declarat Pavel Nastase, Rector al ASE București.Programul de internship oferă studenților posibilitatea de a înțelege cât mai bine brandurile Yum! și modul în care se desfășoară activitatea în companie. Studenții vor avea astfel ocazia să se implice în activitățile zilnice, să învețe de la echipa KFC și să pună în practică cele învățate în cadrul facultății.