FACEBOOK
YouTube
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]


KFC angajeaza oameni pe bune, indiferent daca au sau nu experienta!

Lantul de restaurante KFC demareaza o campanie de recrutare si face angajari in cele 60 de locatii din tara. Echipa KFC cauta oameni pe bune, indiferent de domeniul lor de activitate sau de experienta anterioara. Toti cei interesati isi pot depune CV-ul la job@kfc.ro sau il pot completa online pe www.kfc.ro/realcv. Mai mult decat atat, oricine poate veni fara CV, direct in restaurante, unde poate completa foaia de tava transformata intr-un CV creativ,  primit odata cu fiecare comanda. Pe langa aspectele standard ale unui CV, aplicantii sunt invitati sa completeze si campuri precum muzica pe care o asculta, porecla din liceu, serialele preferate sau numarul de prieteni pe care il au pe Facebook.
 
“La KFC cautam oameni pe bune, indiferent de varsta, experienta in domeniu sau cursurile absolvite. Ne dorim persoane care vor sa lucreze intr-o echipa dinamica, care vor sa invete si sa avanseze in cadrul companiei, carora le punem la dispozitie know how-ul acumulat de-a lungul timpului in industria de food. Avem multe povesti de succes in companie, in cei aproape 20 de ani de cand suntem pe piata din Romania, povesti ale unor oameni care au inceput pe pozitii de entry level si au ajuns in pozitii de conducere. Asteptam urmatoarea generatie care sa ne arate ca poate ajunge in top”, a declarat Mark Hilton, Business Franchise Consultant, KFC Romania.


 
Cei interesati de un loc de munca la KFC pot opta pentru posturile de casier sau bucatar, fie ca au sau nu experienta in acest domeniu, compania punandu-le la dispozitie traininguri specializate: de la instruire practica in restaurante, realizata de personal autorizat, la training-uri online, sub forma de cursuri si teste. Toate acestea le vor facilita integrarea in echipa si ii vor ajuta sa cunoasca toate atributiile jobului pentru care opteaza.
 
Lantul de restaurante ofera o serie de beneficii, precum bonusuri de fidelitate sau cresteri salariale corelate cu vechimea. Un alt plus pentru angajati il constituie programul flexibil, care poate fi adaptat conform necesitatilor fiecaruia. Acestia pot opta fie pentru program full time, fie part time de patru sau sase ore, fie pot lucra doar in weekend (vinerea, sambata si duminica).