FACEBOOK
YouTube
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]


Astazi, la KFC gasesti oferta Smart Friday

Vineri, 27 noiembrie, la KFC „Black Friday” devine „Smart Friday”: fanii brandului se pot bucura, pentru al treilea an consecutiv, de ofertele organizate special pentru aceasta ocazie. Si anul acesta KFC ofera 1 + 1 gratis la meniurile de 5 Hot Wings.    
 
Ofertele de Black Friday au devenit deja obicei pentru KFC. Fanii nostri asteapta aceste oferte si ne bucuram sa le oferim ceea ce cauta. Hot Wings sunt un produs indragit de clienti, de aceea l-am ales pentru aceasta campanie speciala. Clientii nostri sunt asteptati in toate restaurantele KFC pentru a se bucura de cea mai ‚Smart’ oferta”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC Romania..   


 
Oferta este valabila in toate restaurantele KFC din tara. Pentru mai multe detalii despre noutatile pregatite de KFC, accesati pagina de Facebook KFC Romania, pagina de Instagram KFC Romania si site-ul www.kfc.ro.