FACEBOOK
YouTube
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]


Angajatii KFC impreuna cu copiii de la SOS Satul Copiilor Bucuresti s-au bucurat de o dupa-amiaza plina de activitati la Ziua Curateniei

KFC a dat startul “Zilei Curateniei” la SOS Satul Copiilor Bucuresti. Peste 60 de angajati ai KFC au participat la o ampla activitate de amenajare a spatiului din jurul unora dintre casele asociatiei, au plantat flori, au amenajat locul de joaca, le-au pregatit copiilor un barbeque si s-au jucat impreuna.

“Colaborarea noastra cu SOS a evoluat rapid, astfel incat in acest an ne-am propus ca pe langa <adoptarea> unei familii din Satul SOS Bucuresti sa ne implicam mai mult in viata comunitatii lor. A fost o zi pe care au savurat-o atat angajatii nostri, cat mai ales copiii. Cu aceasta ocazie am reusit sa-i cunoastem personal si mult mai bine pe copii, sa le aflam dorintele si sa incercam sa le oferim momente speciale”, spune Claudia Porojan, Public Relations Manager KFC.

Initiativa face parte dintr-o actiune mai ampla prin care KFC sustine SOS Satele Copiilor Romania, din dorinta de a aduce o schimbare pozitiva in viata copiilor din cadrul SOS ramasi fara ingrijirea parintilor. Astfel, KFC a lansat la inceputul lunii martie campania “Bucket de bine”, prin care sustine bugetul anual al unei familii SOS din cadrul organizatiei din Bucuresti. Astfel, in perioada 1 martie - 31 decembrie, 1 leu din pretul fiecarui “Bucket de bine” cumparat va merge catre familia SOS sponsorizata de KFC Romania,  din care fac parte 5 copii cu varste intre 7 si 11 ani, ingrijiti de o mama sociala.

SOS Satul Copiilor Bucuresti are 12 case sociale in care locuiesc cate 6 sau 7 copii fara familie, alaturi de o mama sociala.