FACEBOOK
YouTube
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]


Angajații KFC împreună cu copiii de la SOS Satul Copiilor București s-au bucurat de o după-amiază plină de activități la Ziua Curățeniei

KFC a dat startul “Zilei Curățeniei” la SOS Satul Copiilor București. Peste 60 de angajați ai KFC au participat la o amplă activitate de amenajare a spațiului din jurul unora dintre casele asociației, au plantat flori, au amenajat locul de joacă, le-au pregătit copiilor un barbeque și s-au jucat împreună.

“Colaborarea noastră cu SOS a evoluat rapid, astfel încat în acest an ne-am propus ca pe lângă <adoptarea> unei familii din Satul SOS București să ne implicăm mai mult în viața comunității lor. A fost o zi pe care au savurat-o atât angajații noștri, cât mai ales copiii. Cu această ocazie am reușit să-i cunoaștem personal și mult mai bine pe copii, să le aflăm dorințele și să încercăm să le oferim momente speciale”, spune Claudia Porojan, Public Relations Manager KFC.

Inițiativa face parte dintr-o acțiune mai amplă prin care KFC susține SOS Satele Copiilor România, din dorința de a aduce o schimbare pozitivă în viața copiilor din cadrul SOS rămași fără îngrijirea părinților. Astfel, KFC a lansat la începutul lunii martie campania “Bucket de bine”, prin care susține bugetul anual al unei familii SOS din cadrul organizației din București. Astfel, în perioada 1 martie - 31 decembrie, 1 leu din prețul fiecărui “Bucket de bine” cumpărat va merge câtre familia SOS sponsorizată de KFC România, din care fac parte 5 copii cu vârste între 7 și 11 ani, îngrijiți de o mamă socială.

SOS Satul Copiilor Bucuresti are 12 case sociale in care locuiesc cate 6 sau 7 copii fara familie, alaturi de o mama sociala.