FACEBOOK
YouTube
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]


Stiri

19

09.2017

KFC aduce din nou Duetos - wrapurile pe care să le ţii doar pentru tine

KFC, cel mai popular lanț de restaurante din lume specializat în produse din pui, readuce în România, în această lună, Duetos - unul dintre cele mai de succes produse ale sale.

Vezi mai mult

13

07.2017

Chizza, cel mai nou produs de la KFC, aduce împreună pieptul de pui delicios şi toppingul de pizza

KFC, cel mai popular lanț de restaurante din lume specializat în produse din pui, a lansat, în această lună, CHIZZA, o combinație inedită de piept de pui și topping de pizza.

Vezi mai mult

06

07.2017

KFC deschide în Bucureşti un nou restaurant de tip Drive Thru cu un design inovator. Investiția s-a ridicat la peste un milion de euro.

Rețeaua de restaurante KFC își continuă planurile de extindere și deschide o nouă unitate de tip Drive Thru în zona Piața Iancului din București. Locația ce are o capacitate de aproximativ 160 de locuri, inclusiv terasă, va fi deschisă 24/7. Cu o investiție de aproximativ 1,2 milioane de euro, restaurantul beneficiază de un design inovator și este dotat cu echipamente de ultimă generație.

Vezi mai mult

12

06.2017

KFC, Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery se reunesc sub Sphera Franchise Group S.A, cel mai mare grup de restaurante din România

Lansată recent, Sphera Franchise Group S.A. este noua entitate ce reunește sub umbrela sa companiile care deţin brandurile KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery, aparținând YUM! Brands în România, KFC în Republica Moldova şi în zona de nord-est a Italiei.

Vezi mai mult

24

05.2017

KFC relansează Zinger prin campania "Mai bine pe bune decât cool”

KFC, cel mai popular lanț de restaurante din lume specializat în produse din carne de pui, a relansat, în această lună, unul dintre cele mai importante produse ale sale în materie de sandwichuri, Zinger. Pe lângă varianta clasică disponibilă în meniul restaurantelor pe tot parcursul anului, în perioada campaniei, produsul Zinger este prezent și în alte două sortimente, Zinger Hot și Zinger Cheesy, pentru a-i satisface chiar și pe cei mai pretențioși clienți.

Vezi mai mult

25

04.2017

KFC împlineşte 20 de ani pe piaţa din România

În această lună, KFC, cel mai popular lanț de restaurante din lume specializat în produse din carne de pui, aniversează 20 de ani de la intrarea pe piața din România. Odată cu prima locaţie deschisă în aprilie 1997 pe Bulevardul Magheru din București, KFC a scris istoria unui brand inovator.

Vezi mai mult

06

04.2017

KFC a deschis primul Coffee Corner din România, în Unirea Shopping Center din Bucureşti

KFC România a deschis primul Coffee Corner în incinta restaurantului KFC Unirea din București. Într-o țară unde degustarea cafelei este un adevărat ritual, dar și o bună ocazie de socializare, KFC aduce această băutură mai aproape de consumatorii săi.

Vezi mai mult

30

03.2017

KFC își extinde rețeaua internațională prin deschiderea primului restaurant în Italia, operat de master francizorul român

În acest an, KFC România își extinde rețeaua internațională prin deschiderea primei locații în Verona, Italia. Lanțul de restaurante KFC este deja prezent pe piața italiană având restaurante în principalele orașe ale țării – Roma, Torino, Milano – iar, acum, odată cu inaugurarea noii locații, și în regiunea Triveneto.

Vezi mai mult

28

03.2017

Ți-e poftă de ceva bun? Primăvara aceasta, la KFC poți să-ți iei CEVA cu doar 5 lei.

KFC a lansat o nouă campanie prin care le oferă clienților săi o soluție pentru momentele inevitabile de indecizie. Decât să achiziționeze orice altceva pentru a-și satisface foamea sau pofta, lanțul de restaurante își încurajează fanii să aleagă CEVA la 5 lei din meniul propriu.

Vezi mai mult

18

01.2017

KFC continuă susținerea a două case SOS Satele Copiilor România, prin campania “Bucket de bine”

În anul 2016, KFC a donat peste 51,000 euro către SOS Satele Copiilor România, în urma campaniei „Bucket de bine”. Prin această campanie, KFC donează un leu din costul fiecărui Hot Bucket vândut, pentru al doilea an consecutiv.

Vezi mai mult

12

01.2017

Acum, la KFC poți achiziționa cel mai dorit meniu plătind cu like-uri

Ca în fiecare început de an, fanii KFC regăsesc produsele preferate în meniurile Smart, la un preț special. 2017 aduce un plus campaniei de după sărbători, clienții putând achiziționa acum meniurile Smart și cu like-urile strânse pe rețelele de socializare, în perioada sărbătorilor.

Vezi mai mult

05

12.2016

KFC deschide primul restaurant din Piatra Neamţ, rețeaua ajungând la 63 de locaţii

KFC extinde rețeaua de restaurante prin inaugurarea locației cu numărul 63, în cel mai nou centru comercial din nord-estul țării. Prima unitate KFC din județul Neamț poate fi găsită în cadrul Shopping City Piatra Neamţ din Bulevardul Decebal, numărul 79, în zona de food court.

Vezi mai mult

18

11.2016

De sărbători, surprinde-i pe cei dragi cu noul Christmas Bucket de la KFC

Pentru perioada sărbătorilor de iarnă, KFC introduce în meniul din restaurante un nou produs în ediție limitată - “Christmas Bucket”, alcătuit din cele mai apreciate produse din meniu, devenind astfel alegerea perfectă pentru sărbătorile petrecute în familie. Noul produs conţine șase Hot Wings, patru Crispy Strips, două bucăţi de pui Kentucky, două porţii Dipping Fries şi două băuturi răcoritoare.

Vezi mai mult

25

10.2016

În fiecare zi, până la ora 12:00, la KFC clienții pot comanda produsele proaspete din meniul de mic dejun

KFC vine în întâmpinarea clienților cu un meniu savuros de mic dejun, care cuprinde o gamă variată de produse: wrapuri sau sandwich-uri cu pui, ouă, bacon și salate. Acestea sunt proaspăt preparate în fiecare zi, fiind disponibile până la ora 12:00, în restaurantele selectate din București și din țară.

Vezi mai mult

17

10.2016

KFC deschide un nou restaurant în București, în incinta centrului comercial Auchan Titan

Lanţul de restaurante KFC se extinde, ajungând la 61 de unități odată cu noua locație deschisă în incinta centrului comercial Auchan Titan din București. Noul restaurant este situat la parterul centrului comercial, în zona de food court, fiind rezultatul unei investiţii de 350.000 de euro.

Vezi mai mult

11

10.2016

KFC angajează oameni pe bune, indiferent dacă au sau nu experiență!

Lanțul de restaurante KFC demarează o campanie de recrutare și face angajări în cele 60 de locații din țară. Echipa KFC caută oameni pe bune, indiferent de domeniul lor de activitate sau de experiența anterioară. Toți cei interesați își pot depune CV-ul la job@kfc.ro sau îl pot completa online pe www.kfc.ro/realcv.

Vezi mai mult

28

09.2016

Toamna vine cu noutăți: KFC lansează un nou produs, Cheesy Booster

În această toamnă, KFC lansează Cheesy Booster, noul sandwich în ediție limitată, cu pui delicios, sos special și brânză Cheddar. Noul produs este disponbil atât în varianta picantă, dar și nepicantă, putând fi achiziționat din orice restaurant KFC din țară, la prețul de 4,5 lei.

Vezi mai mult

06

09.2016

KFC deschide o nouă locație în cadrul ParkLake, rețeaua numărând acum 60 de restaurante

Rețeaua de restaurante KFC ajunge la 60 de unități, odată cu noua locație deschisă în incinta ParkLake, mall-ul situat în zona Titan din București. Cu o investiție de 350.000 euro, restaurantul din ParkLake are o suprafață de 170 mp, cu același design specific KFC și dotat cu echipamente de ultimă generație.

Vezi mai mult

11

08.2016

KFC și Pizza Hut angajează peste 70 de persoane pentru noile restaurante din ParkLake

Lanțurile de restaurante KFC și Pizza Hut au disponibile peste 70 de posturi în noile locații pe care le vor deschide la 1 septembrie, odată cu inaugurarea centrului comercial ParkLake din sectorul 3 al Bucureștiului.

Vezi mai mult

08

08.2016

KFC continuă campania “Bucket de bine”, susținând două case din cadrul SOS Satele Copiilor România

Prin campania „Bucket de bine”, KFC a donat în prima jumătate a acestui an peste 27.500 euro către organizația SOS Satele Copiilor România. Parteneriatul KFC – SOS Satele Copiilor a demarat în luna august a anului 2014, iar din luna martie 2015, lanțul de restaurante a început susținerea unei familii SOS prin asigurarea tuturor cheltuielilor aferente activităților de zi cu zi, urmând ca apoi, datorită rezultatelor obținute, KFC să sponsorizeze două case din satul SOS.

Vezi mai mult

27

07.2016

KFC devine sponsorul oficial al tinerilor și aduce spiritul brazilian în România

În această vară, KFC lansează o nouă campanie și noi sortimente de produse la prețuri speciale, aducând spiritul brazilian și în România.

Vezi mai mult

27

07.2016

KFC include în meniu un nou brand de cafea - Seattle’s Best Coffee

KFC aduce în meniul din restaurante un nou brand de cafea, Seattle’s Best Coffee – o cafea mediu prăjită, cu un gust unic și intens, datorat calității superioare a boabelor de cafea, 100% Arabica. Noul sortiment de cafea este disponibil în opt variante, de la espresso, americano și white americano, la specialități precum cappuccino, mocha, latte, caramel latte și vanilla latte.

Vezi mai mult

22

06.2016

Peste 60 de angajați KFC au participat la “Ziua Curățeniei”, în cadrul SOS Satul Copiilor București

Pentru al doilea an consecutiv, KFC a organizat “Ziua Curateniei” la SOS Satul Copiilor Bucuresti. In cadrul acestui eveniment, peste 60 de angajati ai KFC au participat la o ampla activitate de amenajare a spatiului din curtea satului SOS: de la vopsit borduri, la varuit copaci si ingrijirea spatiului verde din jurul caselor din sat.

Vezi mai mult

17

06.2016

Marți Bucket, una dintre cele mai apreciate oferte din meniul KFC, revine

KFC readuce în meniurile din restaurante oferta Marți Bucket: un bucket ce conține 9 Crispy Strips și 9 Hot Wings, la prețul special de numai 19.90 lei. Oferta este disponibilă în toate locațiile KFC din țară, doar în zilele de marți, până la data de 19 iulie 2016.

Vezi mai mult

07

06.2016

KFC lansează prima campanie dedicată restaurantelor de tip Drive Thru a brandului

KFC lansează campania „Fă-ți plinul la KFC”, campanie dedicată clienților care achiziționează produse de la ferestrele de Drive Thru ale lanțului de restaurante. Aceștia pot câștiga premii garantate, ce constau atât în produse KFC, cât și în bonuri de carburant.

Vezi mai mult

31

05.2016

KFC extinde meniul din restaurante cu sortimente noi de înghețată și mocktailuri

Lanțul de restaurante KFC extinde gama de produse cu sortimente noi de înghețată și mocktailuri, pregătind meniul pentru zilele călduroase de vară. Clienții KFC găsesc în restaurante patru variante de toppinguri pentru înghețatele Sundae și Kream Ball, având astfel o gamă diversificată de rețete dintre care să aleagă: ciocolată, caramel, căpșuni și afine.

Vezi mai mult

23

05.2016

KFC lansează un nou sandviș: Burrito, prea gustos ca să-l mănânci frumos

KFC lansează Burrito, noul wrap în ediție limitată, cu piept de pui proaspăt preparat, brânză Cheddar, orez condimentat, boabe de fasole în sos salsa, salată Iceberg, sos Chipotle și tortilla rumenită. Noul produs este disponbil atât în varianta picantă, cu binecunoscutele Crispy Strips - 100% piept de pui marinat și picant, crocant la exterior și fraged la interior datorită rețetei Hot & Spicy, dar și în varianta nepicantă, cu Fillet Bites, bucățile de pui tăiate de mână și condimentate cu cele 11 ingrediente secrete ale Colonelului Sanders.

Vezi mai mult

28

04.2016

Restaurantele KFC înlocuiesc parola de Wi-Fi cu întrebari de Bacalaureat

KFC lansează campania Wi-Fi Test, prin care restaurantele de tip Drive Thru și cele stradale din toată țara donează internet gratuit celor care se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat. Restaurantele KFC își vor schimba întregul sistem de rutere, astfel încât parolele de Wi-Fi existente vor fi înlocuite cu 1,600 de întrebări realizate de profesori, pornind de la materia pentru Bacalaureat.

Vezi mai mult

31

03.2016

KFC și Pizza Hut deschid restaurante în noul centrul comercial Timișoara Shopping City

Lanțurile de restaurante KFC și Pizza Hut se extind cu două noi locații în Timișoara, în cadrul Timișoara Shopping City. Restaurantele vor fi deschise publicului începând din 31 martie, data inaugurării noului centru comercial din Calea Sagului nr. 100.

Vezi mai mult

28

03.2016

Nu e panică, man! La KFC ai like... cea mai tare ofertă

KFC a lansat oferta cu cel mai mic preț de până acum: numai 4,5 lei pentru fiecare dintre cele patru combinații diferite de produse proaspete. Clienții pot alege între Crispy Sandwich, 3 Hot Wings, Booster sau Hot Booster, alături de o porție mică de cartofi.

Vezi mai mult

10

03.2016

KFC și Pizza Hut caută pentru noile echipe din restaurante 450 de colegi

Prezente în 23 de orașe din România, lanțurile KFC și Pizza Hut caută peste 450 de colegi noi pentru restaurantele care se vor deschide pe parcursul anului 2016. La KFC, cei interesați de un loc de muncă în cadrul companiei pot opta fie pentru un post de casier, fie pentru un job în bucătăria restaurantelor.

Vezi mai mult

16

02.2016

Rezultatele campaniei KFC - „Bucket de bine”: 50.000 de euro și o nouă casă sponsorizată la SOS Satele Copiilor România

Prin campania „Bucket de bine”, KFC a donat peste 50.000 de euro către organizația SOS Satele Copiilor România, în primele zece luni ale proiectului. Ca urmare a rezultatelor, de două ori mai bune decât obiectivul inițial, KFC a decis „adoptarea” unei noi familii din cadrul SOS Satul Copiilor București, formată din 6 copii îngrijiți de o mamă socială.

Vezi mai mult

20

01.2016

KFC deschide cel de-al doilea restaurant din Suceava, în urma unei investiții de 350,000 euro

KFC inaugurează astăzi, 20 ianuarie, cel de-al doilea restaurant din Suceava. Fanii KFC vor găsi noul restaurant în cadrul Iulius Mall Suceava din strada Calea Unirii, numărul 22, la etajul 1, în zona de food court. Pentru această deschidere, KFC a realizat o investiție de 350,000 euro. Noul restaurant are o suprafață de 126 mp, creând astfel 25 de locuri noi de muncă.

Vezi mai mult

12

01.2016

KFC readuce în meniu ofertele Smart, cu prețuri prietenoase, de început de an

La început de an, fanii KFC regăsesc produsele preferate în meniurile Smart, care au acum un preț special. Oferta sezonului rece include diverse combinații de Crispy Strips, Hot Wings și cartofi prăjiți, potrivite pentru orice ocazie.

Vezi mai mult

30

11.2015

„Bucket-ul de bine” de la KFC a adus peste 30.000 de euro la SOS Satele Copiilor România

Campania „Bucket de bine”, lansată de KFC în primăvara acestui an, a asigurat asociației SOS Satele Copiilor România o donație de peste 30.000 de euro în primele șase luni, depășind astfel obiectivele inițiale. În perioada 1 martie – 31 decembrie 2015, KFC și-a propus să acopere bugetul lunar necesar unei familii din cadrul SOS Satele Copiilor București, din care fac parte 5 copii cu vârste între 7 și 11 ani îngrijiți de o mamă socială.

Vezi mai mult

27

11.2015

Astăzi, la KFC găsești oferta Smart Friday

Vineri, 27 noiembrie, la KFC „Black Friday” devine „Smart Friday”: fanii brandului se pot bucura, pentru al treilea an consecutiv, de ofertele organizate special pentru această ocazie. Și anul acesta KFC oferă 1 + 1 gratis la meniurile de 5 Hot Wings

Vezi mai mult

25

11.2015

KFC deschide primul restaurant de tip Drive Thru din Târgu Mureș

KFC inaugurează miercuri, 25 noiembrie, cel de-al doilea restaurant din Târgu Mureș și primul de tip Drive Thru din acest oraș. Fanii KFC vor găsi noul restaurant pe strada Gheoghe Doja nr. 64-68.

Vezi mai mult

28

10.2015

KFC continuă parteneriatul cu ASE, oferind studenților 5 noi stagii de internship remunerate

KFC continuă parteneriatul cu ‚Academia de Studii Economice’ din București, oferind studenților de la ASE cinci noi stagii de internship remunerate, pentru anul universitar în curs. Studenții pot opta pentru unul dintre departamentele: HR, Operațional, Financiar, Supply Chain sau Marketing. Studenții selectați vor fi angajați cu contract de muncă în cadrul departamentului ales, pe o perioadă de două luni, cu un program flexibil de 4 sau 6 ore pe zi, stabilit în funcție de orarul lor.

Vezi mai mult

15

10.2015

Toamna aceasta, KFC și Pizza Hut caută noi colegi la târguri de recrutare din București și din țară

În această toamnă, lanțurile de restaurante KFC și Pizza Hut participă la două mari târguri de recrutare, în mai multe orașe ale țării: Târgul de Cariere și Angajatori de Top. Reprezentanții celor două companii vor participa la târguri pentru a promova posturile vacante curente, însă și posturi noi ce vor apărea ca urmare a deschiderii unor noi restaurante, ca parte a planului de extindere din 2015.

Vezi mai mult

15

10.2015

KFC anunță deschiderea celui de-al 56-lea restaurant, la Drobeta Turnu Severin

Lanțul de restaurante KFC inaugurează joi, 15 octombrie, primul restaurant KFC din Drobeta Turnu Severin. Fanii brandului găsesc noua locație în zona food court a centrului comercial Severin Shopping Center, din strada Mihai Viteazu nr. 78.

Vezi mai mult

06

10.2015

KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery lanseaza cea de-a opta editie a programului „Vreau in clasa a noua”, in parteneriat cu World Vision

In luna octombrie, pentru al optulea an consecutiv, KFC si Pizza Hut sprijina programul World Vision - „Vreau in clasa a noua” printr-o campanie de strangere de fonduri desfasurata in toate restaurantele din tara. Campania are ca scop sustinerea a cel putin 75 de copii cu posibilitati financiare limitate, din zonele rurale ale Romaniei, pentru a-si continua studiile la liceu. Dupa succesul editiei din 2014, cand a fost stransa o suma-record de 75,000 de euro, Pizza Hut Delivery se alatura campaniei, oferind clientilor posibilitatea sa doneze in locatii odata cu ridicarea comenzilor.

Vezi mai mult

28

09.2015

KFC lansează Duetos, wrapurile pe care să le împarți doar cu tine

KFC își extinde meniul din restaurante lansând un nou produs, în ediție limitată: Duetos, adică 2 mini wraps cu Crispy Strip, salata iceberg, roșii și sos dulce acrișor. Rapid și savuros, noul Duetos este gustarea care te salvează în nenumărate situații: în pauza dintre cursuri, în drum spre o întâlnire sau pur și simplu când vrei un moment delicios.

Vezi mai mult

23

09.2015

KFC deschide primul restaurant din Deva, ajungând astfel la 55 de locaţii

Lanțul de restaurante KFC se extinde odată cu deschiderea, pe 24 septembrie, a primului restaurant din Deva. Fanii brandului vor găsi noua locație în zona de food court a Shopping City Deva, din strada Zarandului numărul 87.

Vezi mai mult

11

08.2015

„Lecții pe tavă”, în restaurantele KFC

KFC a lansat campania „Lecții pe tavă”, prin care îi încurajează pe cei în așteptarea Balacaureatului să învețe într-un mod distractiv, în timp ce iau masa în restaurant. Până la începerea sesiunii din august, elevii vor găsi 18 modele de subiecte pentru BAC, pentru proba de limba și literatura română, pe tăvile din restaurantele KFC Magheru, Dorobanți, Regina Elisabeta, Unirii, Sun Plaza și Mega Mall.

Vezi mai mult

04

08.2015

KFC îți aduce gusturi #caînvacanță

Vara aceasta, KFC desfășoară campania Gusturi de vacanță, prin care invită clienții să trăiască experiența vacanței în toate restaurantele, pornind într-o călătorie culinară inedită. Până în septembrie, clienții pot încerca noile Piri Piri Wings, o rețetă mediteraneeană mai puțin picantă, ca alternativă a binecunoscutelor Hot Wings.

Vezi mai mult

23

06.2015

KFC lansează Marți Bucket, în ediție limitată

KFC lansează Marți Bucket: un bucket ce conține 9 Crispy Strips și 9 Hot Wings, la prețul de numai 19.90 lei. Fanii brandului se pot bucura de rețetele delicioase ale Colonelului Sanders cu noua ofertă disponibilă în toate restaurantele KFC din țară, doar în zilele de marți.

Vezi mai mult

17

06.2015

Angajații KFC împreună cu copiii de la SOS Satul Copiilor București s-au bucurat de o după-amiază plină de activități la Ziua Curățeniei

KFC a dat startul “Zilei Curățeniei” la SOS Satul Copiilor București. Peste 60 de angajați ai KFC au participat la o amplă activitate de amenajare a spațiului din jurul unora dintre casele asociației, au plantat flori, au amenajat locul de joacă, le-au pregătit copiilor un barbeque și s-au jucat împreună.

Vezi mai mult

28

05.2015

KFC participă la Clinceni Airshow de “Ziua Copilului”

Sâmbătă, 30 mai, KFC va fi prezent la tradiționalul spectacol aviatic organizat cu ocazia Zilei Copilului pe Aerodromul Clinceni, situat pe strada Aeroportului nr. 2, în comuna Clinceni. Evenimentul este organizat de Aeroclubul României. În cadrul evenimentului, 5 norocoși participanți la un concurs realizat de KFC pe pagina de Facebook vor beneficia de câte o ridicare cu balonul.

Vezi mai mult

21

05.2015

KFC și Pizza Hut deschid două restaurante în centrul comercial Mega Mall

Lanțurile de restaurante KFC și Pizza Hut se extind cu două noi locații în București, în cadrul Mega Mall. Restaurantele vor fi deschise publicului începând din 14 mai, data inaugurării noului centru comercial.

Vezi mai mult

21

05.2015

Restaurantele KFC au program prelungit în Noaptea Muzeelor

Sâmbătă, 16 mai, restaurantele KFC din București și din țară sărbătoresc Noaptea Muzeelor cu un program prelungit.

Vezi mai mult

17

03.2015

Nu e panică, man! La KFC ai super-oferte la 5 lei și un concurs cu premii #pebune

Pentru al doilea an consecutiv, KFC include în meniu combinații delicioase ale produselor-vedetă, la prețul unic de 5 lei. Fanii brandului pot alege una dintre ofertele „hot”: Hot Booster, Crispy Sandwich sau 3 Hot Wings + o porție mică de cartofi sau pot opta pentru varianta nepicantă: Booster + o porție mică de cartofi.

Vezi mai mult

11

03.2015

Hot Bucket de la KFC devine "Bucket de bine"

KFC lansează campania “Bucket de bine”, prin care va susține bugetul anual al unei familii SOS din cadrul organizației SOS Satele Copiilor București. Astfel, în perioada 1 martie - 31 decembrie, 1 leu din prețul fiecărui “Bucket de bine” cumpărat va merge către familia SOS sponsorizată de KFC România, din care fac parte 5 copii cu vârste între 7 și 11 ani, îngrijiți de o mamă socială.

Vezi mai mult

29

01.2015

KFC te invită la distracție cu bani puțini, la început de an

La început de an, când vacanța e deja poveste și bugetul limitat, KFC lansează cele mai bune oferte pentru eroii urbani. Pe toată durata sezonului rece, fanii brandului regăsesc produsele KFC preferate în noile meniuri Smart: Crispy Strips, Hot Wings și sos de usturoi, disponibile în diverse combinații, la prețuri speciale.

Vezi mai mult

12

12.2014

Un restaurant KFC din România recunoscut la nivel mondial pentru design

Restaurantul KFC Militari Drive Thru a primit premiul "Restaurantul KFC cu cel mai bun design din lume în 2014", distincție acordată de Yum Brands International.

Vezi mai mult

09

12.2014

Gata duelul Strips vs. Wings!

În urma voturilor voastre, echipa Crispy Strips a câștigat duelul verii de la KFC. Cei care au susținut echipa câștigătoare au avut șansa de a intra în cursa pentru un Smart TV 3D, iar restul participanților au putut câștiga unul dintre sutele de premii precum: căști audio, MP3 playere sau stick-uri USB.

Vezi mai mult

13

11.2014

KFC oferă 5 stagii de internship remunerate pentru studenții de la ASE

KFC în parteneriat cu ‚Academia de Studii Economice’ din București acordă 5 stagii de internship remunerate pentru anul universitar în curs.

Vezi mai mult

10

11.2014

KFC și Pizza Hut au strâns o sumă record, de 75.000 de euro, pentru programul „Vreau în clasa a noua” al World Vision România

KFC și Pizza Hut România au strâns suma record de 75.000 de euro pentru programul „Vreau în clasa a noua” al World Vision România, în urma campaniei desfășurate în luna octombrie.

Vezi mai mult

23

10.2014

Crispy Meltz, noile triunghiuri cu pui pe bune de la KFC

În această toamnă, KFC aduce un nou produs în meniu: Crispy Meltz, o combinație delicioasă de Crispy Strips, brânză Cheddar și cubulețe de roșii, învelite într-o tortilla rumenită pe grill.

Vezi mai mult

22

10.2014

Dani Oțil licitează prima lui cască de motociclist, pentru programul "Vreau în clasa a noua"

Pentru cel de-al doilea an consecutiv, Dani Oţil este ambasadorul programului „Vreau în clasa a noua”, campania de strângere de fonduri desfășurată de KFC și Pizza Hut pentru organizația World Vision România, pentru a susține studiile copiilor din mediul rural. Săptămâna aceasta, Dani a scos la licitație pe pagina de Facebook un obiect foarte drag lui: prima cască de motociclist. Suma primită va fi donată pentru campanie, contribuind, astfel, la strângerea de fonduri desfășurată în restaurantele KFC și Pizza Hut până pe 31 octombrie.

Vezi mai mult

21

10.2014

Ai urlat de poftă? Ai câștigat cu aplicația Vreau KFC!

Campania promoțională cu premii “Vreau KFC” s-a încheiat. Mulțumim tuturor celor care au urlat de poftă singuri sau în gașcă și felicitari celor 51 de câștigători.

Vezi mai mult

16

10.2014

KFC deschide primul restaurant în Târgu Jiu, în cadrul Shopping City Mall

KFC deschide primul restaurant în Târgu Jiu, odată cu inaugurarea centrului comercial Shopping City Mall. Restaurantul are o suprafață de 167 mp și se află în zona food court a mall-ului. Rețeaua KFC în România ajunge, astfel, la 52 de unități.

Vezi mai mult

07

10.2014

KFC și Pizza Hut sprijină organizaţia World Vision pentru cea de-a şaptea ediţie a campaniei „Vreau în clasa a noua”

În luna octombrie, KFC și Pizza Hut susțin organizaţia World Vision România prin cea de-a şaptea ediţie a campaniei „Vreau în clasa a noua”. Prin acest proiect de strângere de fonduri sunt susţinuți copiii din mediul rural din România, pentru a-și continua studiile la liceu.

Vezi mai mult

18

09.2014

KFC caută adevăratul erou urban!

Intra în competiție, votează bloggerul preferat și poți câștiga o experiență wild unde îți poți demonstra aptitudinile urbane. Exploratorul Doru Panaitescu a pregătit un traseu special pentru tine și bloggerul câștigător!

Vezi mai mult

01

09.2014

KFC România susține organizația SOS Satele Copiilor România

KFC România începe un nou parteneriat de responsabilitate socială, cu asociația SOS Satele Copiilor România. În debutul colaborării, KFC va susține o familie SOS care face parte din SOS Satul Copiilor București. Satul SOS reprezintă comunitatea în care familiile SOS locuiesc împreună, creând un mediu în care copiii cresc, se dezvoltă și se bucură de clipele frumoase ale copilăriei.

Vezi mai mult

22

08.2014

KFC România te provoacă azi la „KFC Bucket Challenge”

KFC România și McCann București lansează în România campania „KFC Bucket Challenge”, o campanie socială care susține fenomenul internațional „Ice Bucket Challenge” și care are ca scop strângerea de fonduri pentru ALS Foundation și pentru Alianța Națională pentru Boli Rare din România.

Vezi mai mult

20

08.2014

KFC lansează campania Crispy Strips sub semnatura „Oameni pe bune. Poveşti pe bune. Pui pe bune.”

KFC lansează două noi oferte pentru Crispy Strips, cel mai bine vândut și apreciat produs din meniul KFC în România. Crispy Strips Menu Box este un pachet complet ce conține 6 Crispy Strips, o porție medie de cartofi prăjiți, o salată Coleslaw, o răcoritoare la 0,4 l și un sos la alegere, toate la prețul promoțional de 22,5 lei. Crispy Strips Box este o alegere smart care conține, la prețul de 10,9 lei, 3 Crispy Strips, o porție medie de cartofi prăjiți și un sos la alegere.

Vezi mai mult

30

06.2014

Meciul verii la KFC: 11 Crispy Strips versus 11 Hot Wings, antrenate de Cristiano Ronaldo în campania „Share the taste, Share the passion”

În această vară, KFC aduce în România campania „Share the taste, Share the passion”, avându-l ca ambasador pe Cristiano Ronaldo. Cu această campanie, KFC lansează bucket-ul Cristiano Ronaldo, cu 11 Hot Wings și 11 Crispy Strips, presărate cu cele 11 condimente secrete din rețeta Colonelului Sanders. De asemenea, în restaurante este disponibilă și varianta Bucket for One, o combinație între aripioare picante, Crispy Strips, cartofi prăjiți și băutură răcoritoare.

Vezi mai mult

24

06.2014

Câștigătorii competiție "Cel mai tare sos"

Avem deosebita plăcere să anunțăm sosul cel mai sos între sosuri: Sweet&Sour. Cine a avut papile intuitive, acum e un om cu discount de 10% în portofel!

Vezi mai mult

15

06.2014

Meciul verii la KFC: 11 Crispy Strips versus 11 Hot Wings, în noile bucketuri Cristiano Ronaldo

În această vară, KFC lansează bucket-ul Cristiano Ronaldo, cu 11 Hot Wings și 11 Crispy Strips, presărate cu cele 11 condimente secrete din rețeta Colonelului Sanders. De asemenea, în restaurante este disponibilă și varianta Bucket for One, o combinație între aripioare picante, Crispy Strips, cartofi prăjiți și băutură răcoritoare.

Vezi mai mult

19

05.2014

Zece restaurante KFC, deschise în Noaptea Muzeelor

Sâmbătă, cu ocazia celei de-a zecea ediții a evenimentului cultural Noaptea Muzeelor, zece restaurante KFC din țară își vor prelungi programul de funcționare până dimineață.

Vezi mai mult

13

04.2014

KFC deschide al șaselea restaurant de tip Drive Thru din România, în cadrul Militari Shopping Center

KFC continuă seria deschiderilor de unități Drive Thru cu inaugurarea celui de-al șaselea restaurant de acest tip.

Vezi mai mult

19

03.2014

Nu e panică, man! Câștigă vouchere la KFC și faimă!

Spune-ne cum se zice la tine în zonă "Nu e panica, man!", și dacă înscrii cea mai originală versiune din zona ta, poți câștiga marele premiu: un voucher în valoare de 100 RON și momentul tău de celebritate pe net și pe panourile publicitare.

Vezi mai mult

21

02.2014

Câștigă o excursie la Paris cu KFC!

Sărbătorește Ziua Îndrăgostiților la KFC cu un Smart Menu Plus și poți câștiga o excursie pentru 2 persoane la Paris. Pentru a participa la concurs, trebuie să cumperi un Smart Menu Plus în ziua de 14 februarie 2014 și să trimiți prin SMS la 1893, codul unic format din 8 caractere inscripționat pe sticker-ul de concurs, până pe 16 februarie.

Vezi mai mult

18

02.2014

Ți-e poftă de premii? Caută-ți numele în lista de câștigători!

Promoția “Un sos de usturoi la New York” s-a încheiat. Mulțumim tuturor participanților și felicitări tuturor câștigătorilor. În fiecare săptămână a promoției au fost oferite câte 7 tablete Samsung, iar premiul cel mare a fost o excursie la New York.

Vezi mai mult

14

01.2014

Iarna aceasta, KFC pregăteşte 1.000.000 de Smart Menus la preţuri irezistibile

KFC readuce în atenţia consumatorilor cel mai iubit meniu din restaurantele sale, Smart Menu, la un preţ special, de ianuarie şi februarie. În perioada 7 ianuarie - 6 martie, clienţii se pot bucura de tot ce e mai bun de la KFC, la un preţ promoţional, de 11,90 lei.

Vezi mai mult

07

11.2013

KFC deschide al treilea restaurant în Ploieşti

Începând din luna octombrie, KFC îşi invită consumatorii în restaurantul situat în incinta noului centru comercial AFI Palace din Ploieşti.

Vezi mai mult

06

11.2013

Restaurantul KFC cu numărul 50 din România s-a deschis în Promenada Mall

KFC continuă investiţiile în România şi inaugurează un nou restaurant, în incinta Promenada Mall din Bucureşti. Odată cu deschiderea din Promenada, reţeaua KFC ajunge la 50 de restaurante în România

Vezi mai mult