FACEBOOK
YouTube
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Vezi mai multe detalii. [x]
 

Programul Graduate training

Brandul nostru s-a nascut din pasiune, determinare, inovatie si mandrie. Aceste virturi continua sa faca parte din modul in care facem afaceri in fiecare zi.
Cautam aceleasi calitati la cei care doresc sa se alature echipei noastre!
La vârsta de 65 de ani Colonelul Harland Sanders a fost obligat să înceapă din nou dupa ce primul restauranta dat faliment.
Ce a urmat este o poveste de succes care inspira o ambitie neobosita pentru a construirea unei moșteniri globale.
Astazi, toata lumea recunoaste marca KFC.
Dacă aveți același spirit antreprenorial, pasiune, tenacitate pentru rezultate și ambiția de a construi propria dvs. moștenire in cadrul celei mai mari companii de restaurante din lume, atunci aceasta este ocazia potrivita.

KFC România este in căutarea viitoarelor generații de lideri; programul nostru de training pentru absolventi contine metode rapide de formare si dezvoltare, care vă vor oferi posibilitatea de a obține experiență în operațiunile restaurantului, veti invata cum sa conduceti o echipa și cum sa va dezvoltati cunostintele de management.
La finalizarea programului de instruire, veți avea sansa de a conduce un restaurant din pozitia de General Manager, din locatiile noastre de tip Drive Thru, stradale sau din centrele comerciale.
Astfel veti contribui în mod semnificativ la profitul și performanța KFC România.

Programul de training din pozitia de GRADUATE TRAINEE se desfasoara pe parcursul a 18 luni. Veti afla de la inceput toate detaliile legate de produsele KFC, echipa din restaurant si responsabilitatile postului care va vor ajuta sa intelegeti mai bine activitatea din restaurant si sa va pregatiti pentru pozitia de Restaurant General Manager care vi se va oferi la sfarsitul trainingului. Veti avea ocazia sa aplicati notiunile invatate in perioada de training, de la cultura KFC la siguranta alimentelor, de la procedurile de Securitate pana la Customer Mania. Avem si un training online care va va testa abilitatile de conducere a personalului, ajutand o echipa formata din aproximativ 50 angajati sa ofere o experienta excelenta clientilor KFC din restaurantul vostru.

Veti avea un rol critic in succesul restaurantului, iar dezvoltarea personalului si indrumarea lui vor fi puncte cheie in activitatea dvs. de zi cu zi.

Responsabilitatile principale ale postului sunt:

  • - implicare in experienta clientilor,
  • - gestionarea calitatii produselor,
  • - pastrarea si cresterea motivatiei angajatilor.

Candidatul ideal trebuie sa aiba spirit antreprenorial, dorinta de a avansa in cariera, capacitatea de a lucra in echipa si independent, abilitatea de a indruma si de a ajuta echipa, capacitate de analiza si sinteza.

Hai sa lucrezi cu noi

Cand vine vorba de angajatii KFC, acestia sunt la fel de importanti precum reteta secreta a Colonelului. Tocmai de aceea, suntem mereu in cautare de oameni noi care vor sa lucreze pentru unul dintre cele mai mari branduri din lume si sa invete lucruri noi.

Alatura-te echipei noastre!

Trimite CV-ul tau la cv@kfc.ro

Pentru mai multe detalii despre program, descarca brosura in format electronic