Skip to content

Smart Meniu: super-alegere!

2011 March 16
by KFC Blogger

KFC alege, pentru prima data sa isi comunice noile oferte printr-un spot tv produs in Romania.

Spotul promoveaza noua oferta KFC – Smart Meniu – spunand, in regia lui Vlad Fenesan, povestea amuzanta a unor tineri care planifica o seara romantica in oras.

„Desi scenariul noului spot tv este adaptat dupa scenariul unui spot international al companiei, suntem bucurosi ca am trecut in sfarsit intr-o noua etapa a dialogului cu clientii nostri. Spot-ul a fost realizat pe plan local cu scopul de a comunica intr-un mod cat mai direct si mai cald cu publicul nostru, folosind personaje si un stil de adresare cat mai familiare tinerilor de la noi”. (Carmen Lupulet, director marketing KFC Romania)

Acestea fiind zise, sa recapitulam: 3 Hot Wings, 2 Crispy Strips, o portie de cartofi deliciosi si inconfundabilul sos cu usturoi. Pret? 9.90 lei! Smart Meniu, nu-i asa? ;)


3 Responses leave one →
 1. catalin permalink
  March 23, 2011

  nu inteleg de ce promovati atat de mult acest meniu si in momentul in care ajung la casa sa il comand angajatii dvs. incearca cu orice pret sa imi bage pe gat un alt meniu care ii mult mai scump.aveti un marketing ieftin de care isi da seama multa lume ar trebui sa il schimbati ca nu tine. in rest imi plac produsele dvs dar niciodata nu am sa comand ce imi sugereaza angajatii ce doar ce doresc eu.

 2. November 12, 2011

  cel mai bun meniu :D

 3. Alex permalink
  January 24, 2012

  catalin, dar e o tara libera :) nu te obliga nimeni, ce te acidulezi asa? du-te altundeva…si comanda chimicale tocate:) succes!. Bravo KFC ptr tot.

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS